Facebook Pixel Νέα ανατροπή με Αυλωνίτη!
| 2014-01-03 18:10:00

Νέα ανατροπή με Αυλωνίτη!

Νέα ανατροπή με Αυλωνίτη!

Νέα δεδομένα προέκυψαν στην υπόθεση του Τάσου Αυλωνίτη, καθώς φαίνεται πως ο Αχαρναϊκός δεν πήρε πίσω το συμβόλαιό του. Τι σημαίνει για ΑΕΚ και Ολυμπιακό;

Ο Αχαρναϊκός πριν από λίγα λεπτά ανέβασε στην επίσημη ιστοσελίδα του διευκρινιστική δήλωση πως δεν αποσύρεται από την υπόθεση Αυλωνίτη και ότι δεν απέσυρε το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον παίκτη από δική του πρωτοβουλία.

Ουσιαστικά, η ομάδα του Μενιδίου υποστηρίζει πως η Football League είναι αυτή που τους επέστρεψε σήμερα το συμβόλαιο με υπογραφή του Αυλωνίτη που κατέθεσαν χθες, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει συμφωνία και ότι ο ποδοσφαιριστής έχει βάλει δύο υπογραφές!

Η υπόθεση παραμένει λοιπόν εξαιρετικά μπερδεμένη και πολύ δύσκολα πλέον θα βρεθεί λύση χωρίς να οδηγηθούμε στα δικαστήρια. Ο παίκτης φαίνεται πως είχε υπογράψει με την ΑΕΚ... μέσω Αχαρναϊκού και ότι στη συνέχεια υπέγραψε και με τον Πανιώνιο την ανανέωση για να πωληθεί στην συνέχεια στον Ολυμπιακό.

Με απλά λόγια... μύλος!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ κ. Γιώργος Μωυσιάδης διευκρινίζει πως δεν απέσυρε το συμβόλαιο του παίκτη Τάσου Αυλωνίτη, αλλά επεστράφη το συμβόλαιο από την Fooball League ως διπλοεγεγραμμένο καθότι είχε υπογράψει και στον Πανιώνιο.

Η ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ θα συνεχίσει να αναζητεί με κάθε νόμιμο τρόπο την δικαίωσή της.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags