Facebook Pixel Το μυστικό του Κριστιάνο Ρονάλντο
| 2014-01-04 00:15:00

Το μυστικό του Κριστιάνο Ρονάλντο

Το μυστικό του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Ball Boy Γιώργος Καραμάνος καταγράφει τις εντυπωσιακές συνήθειες αποθεραπείας του Ρονάλντο, οι οποίες θα τον διατηρήσουν στην κορυφή για πολλά ακόμα χρόνια.

Είχε περάσει περίπου ένας μήνας από την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ το 2008, μία χρονιά που όχι απλά θεωρείται η κορυφαία στην καριέρα του (μαζί με τη φετινή), αλλά που το φινάλε της του χάρισε δικαιωματικά την «Χρυσή Μπάλα». Οι περισσότεροι, για να μην πούμε όλοι, θα το απολάμβαναν με μία επίσκεψη σε κάποιο ονειρεμένο θέρετρο της Καραϊβικής. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο όμως προτίμησε να πεταχτεί στο- κάθε άλλο παρά εξωτικό- Κάνσας Σίτι. Μέσα στο κατακαλόκαιρο αντί να ξεκουράζεται όπως όφειλε, έλιωνε στην προπόνηση παρέα με την Εθνική ομάδα σπριντ των Η.Π.Α., παλεύοντας να τελειοποιήσει την ταχύτητα του που ήταν ούτως ή άλλως υπεραρκετή για να αφήνει όλους τους αντίπαλους αμυντικούς ξωπίσω του.

Αυτό ήταν απλά ένα παράδειγμα του γιατί πλησιάζοντας στα 29 χρόνια του, ο CR7 θεωρείται υπόδειγμα αθλητή. Το έχει κερδίσει με το σπαθί του, καθώς είναι ο ορισμός του ανθρώπου που τον προίκισε ο Θεός με τόσο ταλέντο και που εκείνος δεν αρκέστηκε να το αξιοποιήσει, μα μάτωσε στην προπόνηση, ώστε να το απογειώσει και το κατάφερε. Η μπόλικη έξτρα γυμναστική, οι διπλές προπονήσεις, ο τρομερός επαγγελματισμός, η αυστηρή διατροφή και η πλήρης προσήλωση στον στόχο, τον έχουν φέρει λίγες μέρες πριν την απονομή της 2ης «Χρυσής Μπάλας» της καριέρας του (ή αυτός ή ο Φρανκ Ριμπερί που επίσης της αξίζει).

 

Διαβάστε το υπόλοιπο σχόλιο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags