Facebook Pixel Η άφιξη και το μέλλον του
| 2014-01-03 19:29:00

Η άφιξη και το μέλλον του

Η άφιξη και το μέλλον του

Ο Πάμπλο Γκαρσία αναμένεται απόψε στην Θεσσαλονίκη αφού ολοκληρώθηκε η άδειά του και οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην πατρίδα του. Τι αναμένεται από εδώ και πέρα και πως σχολιάζονται τα δημοσιεύματα για συμφωνία με την Βέροια…

Μέχρι στιγμής ο Γκαρσία έχει παίξει σε δύο ματς κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Στέφενς του έχει μεταφέρει ότι δεν τον υπολογίζει αγωνιστικά και ο Ουρουγουανός ζήτησε συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη.

Αυτά ήταν τα τελευταία επεισόδια σε αυτή την υπόθεση που δεν παρουσίασε εξέλιξη από τα μέσα Δεκεμβρίου και μετά.

Από την στιγμή που ο Σαββίδης είναι στην Θεσσαλονίκη δεν αποκλείεται να γίνει συνάντηση με τον Ουρουγουανό και εκεί να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Να φανεί λοιπόν τι αποφασίζει ο Σαββίδης για το συμβόλαιο του παίκτη, αλλά και τι θέλει ο Ουρουγουανός.

Μέχρι να γίνει αυτή η συνάντηση και να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον ΠΑΟΚ, ο Γκαρσία δεν επιθυμεί να κάνει καμία συζήτηση με πιθανές ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον. Αυτό ξέρουν και οι εκπρόσωποί του.

Αν τελειώσει με τον ΠΑΟΚ τότε θα ανοίξει κύκλο επαφών με άλλες ομάδες.

Όποιες πληροφορίες λοιπόν υπάρχουν για την Βέροια (και για πιθανή συμφωνία) δεν επιβεβαιώνονται, αφού από την ομάδα της Ημαθίας δεν έχει γίνει καμία κίνηση μέχρι στιγμής.


Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags