Facebook Pixel Θα υπάρξει θέμα Μπαρτσελόνα - Κουρτουά;
| 2014-01-03 21:25:00

Θα υπάρξει θέμα Μπαρτσελόνα - Κουρτουά;

Θα υπάρξει θέμα Μπαρτσελόνα - Κουρτουά;

Τα προσόντα να αντέξει το βάρος του να υπερασπίζεσαι την εστία της Μπαρτσελόνα, τα έχει.

Το ενδιαφέρον να το κάνει, ωστόσο, δεν το είχε ποτέ. Ο Τιμπό Κουρτουά δεν θέλησε να φορέσει ούτε μία φορά τα «μπλαουγκράνα» στο παρελθόν, όπως δήλωσε ο πατέρας του σε Μέσο του Βελγίου.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Ισπανίας και όχι μόνο, οι πρωταθλητές Ισπανίας ήθελαν να εντάξουν διακαώς τον δανεικό από την Τσέλσι στην Ατλέτικο Μαδρίτης τερματοφύλακα, κάτι που όπως φαίνεται δεν συμβάδιζε με τα «θέλω» του παίκτη.

Ο Τιερί Κουρτουά, πατέρας του Τιμπό, μίλησε στην βελγική «Het Nieuwsblad», τονίζοντας πως ο γιος του δεν είναι στεναχωρημένος μετά τη φημολογούμενη συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν της Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ, καθώς επίσης δεν ήταν ποτέ στους στόχους του να γίνει κάτοικος Καταλωνίας.

 «Ο Τιμπό δεν είναι απογοητευμένος που η Μπαρτσελόνα διάλεξε έναν άλλον τερματοφύλακα. Δεν ήταν ποτέ μία πραγματική επιλογή. Έχει συμβόλαιο με την Ατλέτικο έως το τέλος της σεζόν. Σε αυτό το σημείο είναι λογικό να υπάρχουν συζητήσεις με την Τσέλσι για το μέλλον του. Και αυτό είναι αυτό που κάνουμε» σχολίασε σχετικά.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags