Facebook Pixel Μέσα ο Μπεργκ, εκτός ο Ρισβάνης
| 2014-01-04 17:30:00

Μέσα ο Μπεργκ, εκτός ο Ρισβάνης

Μέσα ο Μπεργκ, εκτός ο Ρισβάνης

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για τη 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ συμπεριλήφθη ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός επιθετικός συμμετείχε κανονικά τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις των «πράσινων» και έτσι ο Γιάννης Αναστασίου τον συμπεριέλαβα στην αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό 

Αντίθετα εκτός έμεινε ο Εμίρ Μπαϊράμι, ο οποίος έχει μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση μετά την επέμβαση που έκανε στη μέση, καθώς και ο Ρισβάνης, ο οποίος το Σάββατο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έβγαλαν κανονικά το πρόγραμμα του Σαββάτου, το οποίο ξεκίνησε με
ζέσταμα, συνεχίστηκε με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ασκήσεις τακτικής και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή στην οποία βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Μέντες, Ζέκα, Δώνης, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπεργκ.

Μετά την προπόνηση, οι «πράσινοι» αναχώρησαν οδικώς με πούλμαν για το Αγρίνιο, όπου αναμένεται να τους υποδεχτούν οι φίλοι της ομάδας. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags