Facebook Pixel Tέλος στο "σίριαλ" Λεβαντόφσκι
Ποδόσφαιρο
| 2014-01-04 17:35:00

Tέλος στο "σίριαλ" Λεβαντόφσκι

Tέλος στο "σίριαλ" Λεβαντόφσκι

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Bild" πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο πέντε χρόνων με την Μπάγερν Μονάχου, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ από τον Ιούλιο του 2014.

Ο Πολωνός επιθετικός μετέβη σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα από την Βαρσοβία στο Μόναχο πριν μερικές ώρες, ώστε να ολοκληρώσει τις διαδικασίες της μεταγραφής του στους Βαυαρούς. Εφόσον οι ιατρικές εξετάσεις είναι επιτυχημένες, ο Λεβαντόφσκι θα υπογράψει συνεργασία με τους πρωταθλητές Γερμανίας μέχρι το 2019.

‏Η Μπάγερν ήθελε τον διεθνή επιθετικό από το καλοκαίρι, ωστόσο η Ντόρτμουντ απέφυγε να έρθει σε διαπραγματεύσεις. Το συμβόλαιο του 25χρονου Πολωνού λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει ότι η Μπορούσια θα τον χάσει δίχως να βάλει ευρώ στα ταμεία της.

Στη Βαυαρία ο Λεβαντόφσκι θα βρει έναν παλιό του γνώριμο, τον Μάριο Γκέτσε, ο οποίος αποκτήθηκε για λογαριασμό της Μπάγερν από την Μπορούσια το περσινό καλοκαίρι αντί 37 εκατ. ευρώ. Οι δυο τους συνυπήρξαν στην ομάδα της Βεστφαλίας για τρεις σεζόν, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Γερμανίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags