Facebook Pixel "Δεν θα μας χαλούσε ένας τίτλος, αλλά..."
| 2014-01-04 17:55:00

"Δεν θα μας χαλούσε ένας τίτλος, αλλά..."

"Δεν θα μας χαλούσε ένας τίτλος, αλλά..."

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης με δηλώσεις του τόνισε ότι θα ήθελε να κατακτήσει ένα τρόπαιο με τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν πρέπει να το συζητάνε από την αρχή της χρονιάς, ενώ μίλησε και για την πρόκριση της Εθνικής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο "ΣΚΑΙ":

Για την επιχείρησή του στη Κατερίνη: "Ξοδεύω λίγο χρόνο για την επιχείρηση που έχω. Ξεδίνω με αυτό τον τρόπο. Η οικογένεια διαχειρίζεται το όλο θέμα και εγώ δίνω τις κατευθύνσεις. Ηθελα κάτι διαφορετικό εκτός από το ποδόσφαιρο".

Για την κατάσταση στη χώρα: "Εμείς οι παίκτες έχουμε κάποια άνεση αλά δεν μπορώ να παραγνωρίσω πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην ελληνική κοινωνία. Υπάρχουν πολλές δυσκολίες και το αντιλαμβάνομαι".

Για την καλύτερη στιγμή μέσα στο 2013: "Είναι η πρόκριση με την Εθνική. Ηταν μια ξεχωριστή στιγμή".

Για τον ΠΑΟΚ: "Είναι στο σωστό δρόμο για να γίνει αγωνιστικά και οργανωτικά μια μεγάλη ομάδα εφάμιλλη των ξένων μεγάλων ομάδων. Δεν μπορώ να κάνω σύγκριση με πέρυσι αλλά μπορώ να πω ότι είμαστε ανεπιφύλακτα στο σωστό δρόμο. Ετσι όπως πάμε τώρα, πρέπει να συνεχίσουμε.

Δεν πρέπει να ασχολούμαστε από την αρχή της χρονιάς με τους τίτλους. Καλώς ή κακώς έγινε αυτό φέτος. Βέβαια δεν θα μας χαλούσε ένα τίτλος, λείπει από τον ΠΑΟΚ ένας τίτλος αλλά πρέπει να μάθουμε να διεκδικούμε την κατάλληλη στιγμή. Πρώτα πρέπει να ενδιαφερόμαστε να χτίσουμε μια ομάδα και μετά να συζητάμε για τίτλους. Η ευχή μου βέβαια για το 2014 είναι να πάρουμε έναν τίτλο γιατί το θέλουν οι οπαδοί. Πρώτα όμως πρέπει να κοιτάξουμε τις βάσεις".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags