Facebook Pixel Ο Αστέρας έγινε... ΠΑΣ-άς!
| 2014-01-04 17:54:00

Ο Αστέρας έγινε... ΠΑΣ-άς!

Ο Αστέρας έγινε... ΠΑΣ-άς!

Νικηφόρα μπήκε το 2014 για τον Αστέρα Τρίπολης που έφυγε από τα Γιάννινα με νίκη 2-0 επί του ΠΑΣ κόντρα στον πρώην προπονητή της ομάδας, Σάκη Τσιώλη. Μπαράλες και Καράσκο τα γκολ

Στο ματς που άνοιξε τη νέα χρονιά αλλά και τον δεύτερο γύρο της Super League, ο Αστέρας Τρίπολης με δυο γκολ στο πρώτο μέρος (Μπαράλες, Καράσκο) νίκησε στα Γιάννινα τον ΠΑΣ με 2-0 και παραμένει σταθερά σε τροχιά πλέι οφ. Οι Αρκάδες δεν εντυπωσίασαν αλλά ήταν αποτελεσματικοί σε αντίθεση με τον ΠΑΣ που απογοήτευσε μέσα στην έδρα του.

Δυο ευκαιρίες, δύο γκολ

Κακό ήταν το πρώτο ημίχρονο στους "Ζωσιμάδες" με τους φιλοξενούμενους όμως να παρουσιάζονται αποτελεσματικοί και να σκοράρουν στην κόντρα. Στο 14` μετά από φάουλ του Τσαμπούρη, ο Μπαράλες με κεφαλιά άνοιξε το σκορρ, ενώ το 0-2 έγινε από τον Καράσκο στο 39` που σκόραρε στην αντεπίθεση με ωραίο φαλτσαριστό σουτ. Ο ΠΑΣ δεν είχε απαντήσεις και ουσιαστικά δεν απείλησε σε όλο το ημίχρονο στο 33` με μια ακίνδυνη κεφαλιά του Λίλα και αυτό ήταν όλο...

Κράτησε ο Αστέρας

Ο Τσιώλης έβαλε άμεσα τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, τους Σονγκό και Κυβελίδη και στο 50` ο δεύτερος παραλίγο να μειώσει το σκορ με προβολή αλλά απομάκρυναν οι παίκτες του Αστέρα.  Αυτό όμως αποδείχτηκε... αναλαμπή, καθώς από το 70’ και μετά ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, ενώ οι Αρκάδες δεν θέλησαν να «τρέξουν» το ματς. Στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι άνοιξε αρκετά όμως καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να αλλάξει το τελικό 2-0 του Αστέρα στους «Ζωσιμάδες».

ΣΚΟΡΕΡ: 13' Μπαράλες, 39΄ Καράσκο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 13' Μπέριος, 25' Λίλα, 55' Κυβελίδης, 74' Μιχαήλ – 15' Γκόιαν, 42' Ουσέρο, 90' Εντό

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: -

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Στρούνα (46' Κυβελίδης), Μπέριος (64' Κρητικός), Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Βίλα, Ακόστα, Κοροβέσης (46' Σονγκό), Ίλιτς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.: Ερνάντεζ, Τσαμπούρης, Γκοϊάν, Κοντοές, Ζησόπουλος, Μουνάφο, Εντό, Ουσέρο, Καράσκο (76' Σέτι), Ντε Μπλάσις (67' Ουρτάδο), Μπαράλες (89' Χουάνμα).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags