Facebook Pixel «Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις και εμπόδια για το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ»
| 2014-01-04 18:20:00

«Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις και εμπόδια για το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ»

«Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις και εμπόδια για το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ»

Διαβάστε τη θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη νέα καθυστέρηση που προέκυψε λόγω της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης και τις... μπηχτές!

Αναλυτικά:
 

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ οφείλει να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας, ότι παρακολουθεί με εξαιρετικό ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην υπόθεση του διαγωνισμού του Δήμου Θέρμης αναφορικά με την έκταση στην οποία υπάρχει ενδιαφέρον να κατασκευαστεί το προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Όπως είναι αναμενόμενο οι αδικαιολόγητες καθυστερήσεις και τα εμπόδια που προκύπτουν μόνο αδιάφορους δεν αφήνουν τους ανθρώπους της διοίκησης της ΠΑΕ. Ο Δήμος Θέρμης προσπαθεί να δώσει ευκαιρίες επένδυσης σε μια έκταση αναξιοποίητη για δεκαετίες προσβλέποντας στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής. Τελευταίο εμπόδιο που προέκυψε αποτέλεσε η απόφαση του γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης κ. Αθανάσιου Καρούντζου για ακύρωση του διαγωνισμού καθυστερώντας εκ νέου τη διαδικασία, η οποία υποτίθεται ότι θα ξεκινούσε από το περασμένο Φθινόπωρο!

Όλα αυτά συμβαίνουν και ενώ στη χώρα οι επενδύσεις γίνονται με το σταγονόμετρο και την ίδια στιγμή που η βόρεια Ελλάδα παραμένει «πρωταθλήτρια» στους δείκτες ανεργίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ. στη Δυτική Μακεδονία η ανεργία εκτοξεύτηκε στο 32,3% στο γ΄ τρίμηνο 2013, από 31% πέρυσι, ενώ στην Κεντρική Μακεδονία στο 30% από 26,3% πέρυσι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags