Facebook Pixel Πήρε και Νταλμά ο Χάβος
| 2014-01-04 18:50:00

Πήρε και Νταλμά ο Χάβος

Πήρε και Νταλμά ο Χάβος

Ο Μάκης Χάβος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ενώ στην 20άδα συμπεριλήφθηκε και ο νεοαποκτηθείς Ουίλφριντ Νταλμά.

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο EMILEON ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το Κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Στη συνέχεια ο προπονητής κ. Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμμετέχουν είκοσι ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Μπικέι, Μπόγιοβιτς, Καμαρά, Νταλμά, Γκάλο, Γοδόι, Τζούνιορ, Καλί, Γκόλιας, Θεοδωρίδης, Καλογέρης, Κούσας, Κουτρομάνος, Μελισσάς, Μπακάκης, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Σφακιανάκης, Στεφανάκος, Ράφαελ

Κατάμεστο το γήπεδο

Σε ότι έχει να κάνει με τα εισιτήρια του αγώνα, το γήπεδο του Παναιτωλικού αναμένεται κατάμεστο, καθώς αυτά εξαντλήθηκαν από τους φίλους των γηπεδούχων από τις πρώτες κιόλας ώρες διάθεσης τους.

Υπήρξε μάλιστα και σχετική ανακοίνωση που αναφέρει:

"Από τις πρώτες ώρες διάθεσής τους εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Έτσι δεν θα λειτουργήσουν αύριο Κυριακή τα εκδοτήρια, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί. Η μπουτίκ θα είναι ανοικτή από τις 12.00 το μεσημέρι έως και μετά το τέλος του αγώνα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags