Facebook Pixel Όταν ο Ατματσίδης έκανε "πλάκα" στον Αναστασίου! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-01-04 19:35:00

Όταν ο Ατματσίδης έκανε "πλάκα" στον Αναστασίου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν ο Ατματσίδης έκανε "πλάκα" στον Αναστασίου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τί έκανε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΑΕΚ, στον νυν προπονητή του Παναθηναϊκού, μία μέρα σαν σήμερα, πριν από 16 χρόνια!

Στις 4 Ιανουαρίου του 1998 η ΑΕΚ υποδέχτηκε τον ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι Κρητικοί, οι οποίοι ήταν πολύ δυνατοί εκείνη τη σεζόν, κέρδισαν πέναλτι ενώ το σκορ ήταν στο 0-0! Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιάννης Αναστασίου και με γκολ έδινε σαφές προβάδισμα νίκης στην ομάδα του.

Ωστόσο τα πράγματα δεν ήρθαν… δεξιά τους Κρητικούς. Γιατί πολύ απλά ο Ηλίας Ατματσίδης έπεσε στην αριστερή γωνία του απέκρουσε το πέναλτι του νυν προπονητή του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια πραγματοποίησε την απόκρουση της καριέρας του, όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος. Η μπάλα έφυγε στα αριστερά της περιοχής, ο Πόντιος απομακρύνει με τα πόδια σε πλασέ αντιπάλου και μετά φτάνει στον Τσιαντάκη, ο οποίος σούταρε από το ύψος της περιοχής (είχε καθαρό πεδίο βολής σε κενή εστία, μιας και ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ βρισκόταν εκτός λόγω της τελευταίας απόκρουσης). Ο Ατματσίδης όμως εκτινάχτηκε από το ένα δοκάρι στο άλλο και διατήρησε το μηδέν! Στο τέλος η ΑΕΚ νίκησε με σκορ 3-0 με 2 γκολάρες του Νικολαΐδη και 1 του Μπατίστα.

Δείτε τη φοβερή αυτή απόκρουση και τα γκολ:

ΠΗΓΗ: aek-live.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags