Facebook Pixel Ζήτησε συγγνώμη ο Τσιώλης
| 2014-01-04 20:11:00

Ζήτησε συγγνώμη ο Τσιώλης

Ζήτησε συγγνώμη ο Τσιώλης

Απογοητευμένος από το τελικό σκορ και την ήττα 2-0 από τον Αστέρα μέσα στους «Ζωσιμάδες» ήταν ο προπονητής του ΠΑΣ, Σάκης Τσιώλης σπεύδοντας να ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο για το αποτέλεσμα, αλλά και την εμφάνιση.

«Πραγματικά άσχημη ήττα για την ομάδα του ΠΑΣ, η οποία δεν ήρθε προσπαθώντας με καλό τρόπο, αλλά χωρίς να παίξουμε εμείς καλά», είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Τσιώλης.

«Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα ήταν κακή. Προσπαθώ να βρω την αιτία. Συγνώμη από τον κόσμο που ήρθε να βοηθήσει σήμερα και δεν θέλω να πω κάτι για το ματς. Να συγχαρώ τον Αστέρα. Πάλι συγνώμη από την ομάδα προς τον κόσμο», συμπλήρωσε ο προπονητής των Γιαννιωτών.

Για το αν ήταν έτοιμοι να βοηθήσουν οι νέοι παίκτες: "Ο Ακόστα ήταν πιο έτοιμος με βάσει την εμπειρία και τις δυνατότητές του, τα άλλα παιδιά θέλουν χρόνο, αλλά ήρθαν έτσι τα πράγματα που δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά. Δεν πρέπει να σταθούμε στους νέους παίκτες σήμερα, αλλά στη γενική μας εικόνα. Να αφήσουμε γρήγορα πίσω αυτό το ματς. Από αύριο θα ξεκινήσουμε προετοιμασία για το παιχνίδι που έρχεται με τον Απόλλωνα και θα πρέπει να αντιδράσουμε σε απόδοση και αποτέλεσμα".

Για το αν θα κινηθεί για αντι-Ντε Βινσέντι ο ΠΑΣ Γιάννινα: "Ήταν απώλεια για μας τη δεδομένη στιγμή, εξετάζουμε κάποιες περιπτώσεις όμως με τον πρόεδρο. Θέλουμε έναν παίκτη να μας βοηθήσει στη δημιουργία και το σκοράρισμα. Όσον αφορά τον Τσάβες, θα έρθει Ελλάδα να συζητήσουμε για να δούμε τι θα γίνει και να ξεκαθαρίσει το θέμα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags