Facebook Pixel Ο Καραμάνος τον Εργοτ-έλιωσε!
| 2014-01-04 20:04:00

Ο Καραμάνος τον Εργοτ-έλιωσε!

Ο Καραμάνος τον Εργοτ-έλιωσε!

Με γκολ του Τάσου Καραμάνου, ο Ατρόμητος πήρε σπουδαίο διπλό στο Παγκρήτιο επικρατώντας 0-1 του Εργοτέλη, ο οποίος ήταν καλύτερος στο παιχνίδι.

Ο Εργοτέλης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, ανέλαβε πρωτοβουλίες και τον έλεγχο του αγώνα δείχνοντας την διάθεση να πάρει το παιχνίδι. Οι Κρητικοί ήταν απειλητικοί, δημιούργησαν ευκαιρίες, βρήκαν μπροστά τους όμως έναν καταπληκτικό Τσενάμο, ο οποίος είχε κατεβάσει ρολά. Και αφού οι γηπεδούχοι δεν έβρισκαν δίχτυα, ο Ατρόμητος στην πρώτη του καλή στιγμή άνοιξε το σκορ. Στο 17' ο Καραμάνος βρήκε πεδίο βολής και εκτέλεσε τον Καβουσάκη.

Στο δεύτερο μέρος, το ματς έχασε ρυθμό με την ομάδα του Ηρακλείου να ξυπνάει στα τελευταία λεπτά. Η ισοφάριση όμως δεν ήρθε ποτέ, αφού ήταν πλέον αργά. Στο 87' ο Τσενάμο απέκρουσε σουτ του Χαλκιαδάκη, ενώ στο 91' οι Κρητικοί διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι. Τελικά παρέμεινε το 0-1 με τον Ατρόμητο να παίρνει σπουδαίο διπλό. Οι Περιστεριώτες παρέμεινα στην 3η θέση (με 25 βαθμούς), ενώ ο Εργοτέλης είναι 11ος με 20 πόντους.


Εργοτέλης (Πετράκης): Καβουσάκης, Τζανακάκης, Πίτσος, Σαρρής, Μεχία, Καρντόζο, Ρομάνο, Μπουχαλάκης (64' Χαλκιαδάκης), Χαντί, Αναστασάκος, Διαμαντάκος

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Φάμπιο, Λαζαρίδης, Ούμπιντες, Πίτου Γκαρσία, Νάστος, Γιαννούλης, Δημούτσος, Παπαδόπουλος, Καραμάνος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags