Facebook Pixel Τα "έχωσε" στην Βραζιλία για την καθυστέρηση ο Μπλάτερ
| 2014-01-07 21:40:00

Τα "έχωσε" στην Βραζιλία για την καθυστέρηση ο Μπλάτερ

Τα "έχωσε" στην Βραζιλία για την καθυστέρηση ο Μπλάτερ

Δριμεία κριτική στους διοργανωτές του Μουντιάλ της Βραζιλίας λόγω των μεγάλων καθυστερήσεων που έχουν παρατηρηθεί στην ολοκλήρωση των έργων άσκησε ο Σεπ Μπλάτερ. Ο πρόεδρος της FIFA πάντως εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί χωρίς να υπάρξουν προβλήματα.

"Η Βραζιλία θα πρέπει τώρα να καταλάβει πως τα έργα ξεκίνησαν πολύ αργά. Είναι η χώρα που έχει καθυστερήσει περισσότερο στα χρονοδιαγράμματα διοργάνωσης Παγκοσμίου Κυπέλλου από την εποχή που μπήκα στην FIFA αν και είχαν πολύ χρόνο για να τα καταφέρουν" ήταν αρχικά τα λόγια του Μπλάτερ εκτιμά ότι δεν θα επαναληφθούν όσα έγιναν στη διάρκεια του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών πέρυσι. "Είμαι αισιόδοξος και όχι απαισιόδοξος. Το ποδόσφαιρο θα προστατευθεί. Πιστεύω πως οι Βραζιλιάνοι δεν θα επιτεθούν κατ’ ευθείαν στο ποδόσφαιρο. Είναι το αγαπημένο άθλημα της χώρας, είναι θρησκεία", συμπλήρωσε.

Σημειώνεται ότι τα μισά από τα 12 στάδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν έχουν ακόμη παραδοθεί επισήμως, παρά το γεγονός πως η FIFA είχε θέσει ως προθεσμία την 31η Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους, ενώ και διάφορα έργα υποδομών που δεν αφορούν αθλητικές εγκαταστάσεις είναι ακόμη ανέτοιμα. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Σεπ Μπλάτερ άσκησε κριτική στους Βραζιλιάνους.

Στο μεταξύ ο Σεπ Μπλάτερ δηλώνει στο περιβάλλον του ότι είναι ανυπόμονος να συνεργαστεί με τη Ρωσία και την κυβέρνηση του Βλαντιμίρ Πούτιν για το Μουντιάλ του 2018 που θα γίνει στη χώρα. Οι Ρώσοι έκαναν εξαιρετική δουλειά στην προετοιμασία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι και αυτό είναι κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον ισχυρό άνδρα της FIFA.

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags