Facebook Pixel Κάποιος να ξυπνήσει τους παίκτες του ΠΑΟ
| 2011-04-10 20:02:00

Κάποιος να ξυπνήσει τους παίκτες του ΠΑΟ

Κάποιος να ξυπνήσει τους παίκτες του ΠΑΟ

Εκεί στον Παναθηναϊκό, πάντως, κάποιος πρέπει να τους ταρακουνήσει είτε τώρα στο ημίχρονο, είτε μετά το τέλος του αγώνα.
 

Η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα τις τελευταίες αγωνιστικές είναι σα να έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και μπορεί να είναι άνετη κι αδιάφορη στο φινάλε της σεζόν. Ενώ συμβαίνει το αντίθετο. Ο Παναθηναϊκός καίγεται για την κατάκτηση της 2ης θέσης, αλλά έτσι όπως παρουσιάζεται μοιάζει σα να έχει φύγει κιόλας διακοπές.  

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού οφείλουν να παλεύουν όλα τα παιχνίδια ακριβώς επειδή έχουν μείνει έξω απ’ όλους τους στόχους τους. Πρέπει να μοχθούν έτσι ώστε να κρατάνε ζεστό και τον κόσμο εν όψει πλέι οφς που είναι κρίσιμα και καθοριστικά.

Δεν είναι δυνατόν ο Αστέρας Τρίπολης, όσα κίνητρα κι αν έχει, να εγκαθίσταται στην πράσινη περιοχή για δυο λεπτά μετά το 40 και να χάνει τη μια ευκαιρία μετά την άλλη, ενώ να διαμαρτύρεται και για πέναλτι. Ούτε να διώξουν είχαν κουράγιο οι πράσινοι παίκτες.

Για να δούμε, λοιπόν. Έριξε τίποτα γκάζια ο Φερέιρα για να ξυπνήσουν στην επανάληψη οι πράσινοι; Ή θα είναι ασορτί με το α’ μέρος και με τις προηγούμενες αγωνιστικές;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags