Facebook Pixel Παραμονή με νίκη για την Κέρκυρα
| 2011-04-10 21:01:00

Παραμονή με νίκη για την Κέρκυρα

Παραμονή με νίκη για την Κέρκυρα

Η Κέρκυρα κόντρα στον αδιάφορο Εργοτέλη πήρε αυτό που ήθελε με τη νίκη της με 1-0 και σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Αστέρας Τρίπολης δεν μπόρεσε να φύγει με το τρίποντο από το ΟΑΚΑ, εξασφάλισε την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα.

Το γκολ του Καλαντζή με διαγώνιο σουτ στο 29` έδωσε λοιπόν στους Κερκυραίους αυτό που ήθελαν και από `κει και πέρα ουσιαστικά περίμεναν τα μαντάτα από την Αθήνα και το τι θα κάνει ο Αστέρας και όταν ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-0, όλοι ανάσαναν με ανακούφιση....

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν για την ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς που μια στροφή πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος κατάφερε να μείνει στην κατηγορία.

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Μίχος, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Στολτίδης, Γραμμόζης, Μακρής (63' Χαμπλ), Καλαντζής (71' Τσίγκας), Επστάιν, Μαζνόφ (56' Η. Ιωάννου)

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Αθανασίου, Χίμπλινγκερ, Βίσιο, Μπέτο (60' Χρυσοφάκης), Σίλβα, Χαντί, Ολίσε, Γιαλούσης, Σαρρής (18' Σασιασβίλι), Λεάλ, Μπούντιμιρ (60' Καρέλης)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags