Facebook Pixel Όχι άλλες αγγαρείες!
| 2011-04-10 22:13:00

Όχι άλλες αγγαρείες!

Όχι άλλες αγγαρείες!

Ουδείς ασχολήθηκε στον Παναθηναϊκό με τον Αστέρα. Οι παίκτες έκαναν πάλι αγγαρεία, οι διοικούντες έψαχναν ημερομηνία για το ΔΣ και ο κόσμος έβριζε τους μετόχους. Συνθήματα και για το Final 4!

Ο Παναθηναϊκός με το εξαιρετικά δύσκολο 1-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης επέστρεψε στις νίκες, ωστόσο το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καθόλου καλό. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και από την ατμόσφαιρα που υπήρχε στο ΟΑΚΑ τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Παρά τις φωνές του Ζεσουάλδο Φερέιρα και τις επισκέψεις του Δημήτρη Γόντικα στην Παιανία τις προηγούμενες ημέρες, οι «πράσινοι» για ακόμα μία αγωνιστική παρουσιάστηκαν από… νωθροί μέχρι και αδιάφοροι. Σίγουρα το κίνητρο για το αποψινό παιχνίδι δεν ήταν μεγάλο, ωστόσο με τέτοιες εμφανίσεις ο Παναθηναϊκός θα έχει τεράστιο πρόβλημα στα πλέι οφ.

Την ίδια ώρα όμως, το πιο σοβαρό πρόβλημα για το «τριφύλλι» φαίνεται πως είναι το διοικητικό. Δεν είναι τυχαίο πως λίγες ώρες πριν τη σέντρα, έγινε γνωστό πως το ΔΣ θα γίνει Τρίτη, ύστερα από πιέσεις του Γόντικα, ο οποίος διαπιστώνει πως δεν υπάρχει πλέον καμία συνεννόηση μεταξύ των μετόχων.

Με αυτό το… διοικητικό μπάχαλο όμως, ασχολείται πλέον και ο κόσμος της ομάδας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα πάει στο γήπεδο για να διαδηλώσει και όχι για να δει ποδόσφαιρο. Η αρχή έγινε μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και συνεχίστηκε σήμερα, όπου οι οργανωμένοι μέσω των συνθημάτων τους έστειλαν το… μήνυμα στους μετόχους.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου λοιπόν, από τη θύρα 4* που είχαν καθίσει οι οργανωμένοι , ακούστηκαν τα εξής: «Βάλτε λεφτά δεν είναι αγγαρεία, αλλιώς θα σας γ... η Θύρα 13», «ΠΑΟ θρησκεία, θύρα 13, είστε όλοι συνένοχοι σε αυτή την ιστορία», «άμα δεν μπορείτε να πα' να γ...». Από τα συνθήματα, τα οποία επιδοκιμάστηκαν από τον υπόλοιπο κόσμο, είναι πλέον ξεκάθαρο, πως κανείς στην ομάδα δεν κρίνεται άμοιρος ευθυνών για την φετινή χρονιά. Από τους παίκτες που κάνουν… αγγαρεία μέσα στο γήπεδο, μέχρι και τους μετόχους που δεν βρίσκουν λύση για το μέλλον του συλλόγου. Το μήνυμα λοιπόν των οπαδών ήταν ξεκάθαρο. Δεν θέλουν και δεν θα ανεχτούν άλλες… αγγαρείες από κανέναν.

Στα highlights πάντως της βραδιάς συμπεριλαμβάνεται το σύνθημα των φιλάθλων: «ΠΑΟ Θρησκεία, θύρα 13, δώστε εισιτήρια να πάμε Ισπανία», που μπορεί να μην κόλλαγε με το παιχνίδι, αλλά απευθυνόταν στην ΚΑΕ, που έδωσε αρχικά μόλις 270 εισιτήρια για το Final 4 της Ευρωλίγκα.

Είναι αυτό που λέγαμε και πιο πάνω. Κανείς δεν ασχολείται πλέον με το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Ίσως και οι φίλαθλοι… αγγαρεία κάνουν που πάνε στο ΟΑΚΑ. Άλλωστε, δεν βλέπουν και καμία σπουδαία μπάλα…

*Οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού παρακολούθησαν σήμερα το παιχνίδι από το πάνω διάζωμα, ώστε να τιμήσουν με αυτόν τον τρόπο τον «αδελφό» τους Νικόλα, που είχε χάσει την ζωή του πριν από έξι χρόνια παραμονή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Ο οπαδός του «τριφυλλιού» από την Αργυρούπολη είχε χάσει τη ζωή του στην Κατεχάκη έπειτα από τροχαίο που είχε με τη μηχανή του.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags