Facebook Pixel Τα χειρότερα φώναζαν οι οργανωμένοι για Πηλαδάκη! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-04-10 22:55:00

Τα χειρότερα φώναζαν οι οργανωμένοι για Πηλαδάκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα χειρότερα φώναζαν οι οργανωμένοι για Πηλαδάκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κόντρα πλέον ανάμεσα στους οργανωμένους οπαδούς της Λάρισας και τον Πηλαδάκη δεν έχει προηγούμενο. Οι φίλοι της ΑΕΛ τον θεωρούν υπεύθυνο για τον υποβιβασμό της ομάδας και του το έδειξαν στο ματς με την ΑΕΚ με συνθήματα, αποδοκιμασίες και πανό.
 

Η αρχή έγινε περίπου δύο ώρες πριν από την σέντρα του ματς, όταν ο Πηλαδάκης έκανε την εμφάνιση του στα VIP του AEL FC ARENA. Μόλις έγινε αντιληπτός από την κερκίδα των οργανωμένων ακούστηκαν εντονότατες αποδοκιμασίες.

Αποδοκιμασίες ακούστηκαν και από άλλες κερκίδες του γηπέδου, ενώ την ίδια στιγμή αρκετοί ήταν αυτοί που φώναζαν συνθήματα υπέρ του Πηλαδάκη. Αντίστοιχο ήταν το σκηνικό και με τα πανό…

Τα πανό που αναρτήθηκαν στην κερκίδα των Monsters, ανέφεραν:

«Άσχετος;Ψεύτης; Σίγουρα επικίνδυνος»

«8-4-2010 Οι ανωριμοι στήριξαν… 10-4-2011 Από τα λάθη σου δεν έβαλες μυαλό… Η εκπαίδευση τελείωσε… Ή αλλάζει ή φύγε από δώ»

Στην θύρα 12, αναρτήθηκε πανό από τους Livadaki fans που ανέφερε: » Εσείς θα φύγετε ενώ εμείς θα μείνουμε… Μας ξεφτιλίσατε σε όλη την Ελλάδα… ΝΤΡΟΠΗ σας άσχετοι»

Στις θύρες 3-10, αναρτήθηκε πανό, υπέρ του Κώστα πηλαδάκη, που ανέφερε: «Προεδράρα μαζί σου, πέστα όλα, φόρουμ και λαμόγια τέρμα πια τα λόγια»

Τέλος, το πανό που έκανε την είσοδο του πρίν την έναρξη της αναμέτρησης με την Α.Ε.Κ. ανέφερε: «Πηλαδάκη η ομάδα δεν διοικείται από την Γλυφάδα»

Δείτε το βίντεο με το υβριστικό σύνθημα εναντίον του Πηλαδάκη, το οποίο αποτυπώνει την οργή των οπαδών:
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags