Facebook Pixel Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ δεν έχουν τέτοιο παιχτρόνι!
| 2014-01-13 14:00:00

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ δεν έχουν τέτοιο παιχτρόνι!

Sportdog Team
Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ δεν έχουν τέτοιο παιχτρόνι!

Ποιος είναι ο μεγάλος παικταράς του ελληνικού πρωταθλήματος που δε διαθέτουν με τίποτα οι τρεις "μεγάλοι" της Σούπερ Λίγκας και θα χωρούσε άνετα στην 11άδα τους;

Να ρωτήσουμε κάτι; Ποια από τις θεωρητικά μεγάλες ομάδες έχει Ούμπιντες στο ρόστερ της; Βλέπετε εσείς να διαθέτει κανένας άλλος τέτοιον παικταρά, από πλευράς τεχνικής και με λατινοαμερικάνικο ταμπεραμέντο αλάνας, που να έχει τις ασίστ και τις ατομικές ενέργειες στο τσεπάκι;

Με κλειστά μάτια κάνει παιχνίδι ο Ούμπιντες! Όλος ο Ολυμπιακός έπεφτε χθες απάνω του για να τον σταματήσει και δεν μπορούσε να τον αντιμετωπίσει. Κίνδυνος – θάνατος ήταν κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα.

Ο Ολυμπιακός έχει τον Ντομίνγκες που κάνει, όμως, συνέχεια σκαμπανεβάσματα. Ούτε έχει τέτοια φαντασία στο παιχνίδι του όπως ο Ούμπιντες. Βέβαια, σαν τον Ιμπαγάσα στα νιάτα του, δεν υπάρχει άλλος αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα. Για να τα λέμε όλα. Ο Ιμπαγάσα είναι άλλη κλάση, όμως μεγάλωσε.

Ο ΠΑΟΚ τέτοιον τεχνίτη σαν τον Ούμπιντες για δημιουργό στο παιχνίδι του δεν έχει με τίποτα. Αν είχε, θα έπαιζε πιο φαντεζί κι απρόβλεπτο ποδόσφαιρο. Ούτε, βέβαια, ο Παναθηναϊκός διαθέτει τέτοιον πασαδόρο και ντριμπλαδόρο. Έχει πολλούς τρεχαλατζήδες στα χαφ του, αλλά από ντρίμπλες και κάθετες ελάχιστα πράγματα.

Και να πει κανείς ότι ο Ούμπιντες δεν είχε ξαναπαίξει στην Ελλάδα πριν φύγει για την Τουρκία; Παπάδες έκανε ειδικά με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και με τον Άρη. Ούτε έχει κανένα φοβερά ακριβό συμβόλαιο. Στα 31 του, βέβαια, βγάζει άνετα 90λεπτα και παίζει συνέχεια. Ο Ατρόμητος, λοιπόν, χτύπησε φλέβα χρυσού όταν το καλοκαίρι έσπευσε να τον κλείσει για τα επόμενα χρόνια.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags