Facebook Pixel Μάλλον χειμώνα το Μουντιάλ του Κατάρ!
| 2014-01-15 00:07:00

Μάλλον χειμώνα το Μουντιάλ του Κατάρ!

Μάλλον χειμώνα το Μουντιάλ του Κατάρ!

Ξεκάθαρη ένδειξη για τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ κατά τους χειμερινούς μήνες, έδωσε ο πρόεδρος της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ, με δηλώσεις του στο πλαίσιο της απονομής της «Χρυσής Μπάλας»..

Άλλωστε, από την προηγούμενη Τετάρτη (8/1) επικρατούσε ένας πανικός στα γραφεία της Ομοσπονδίας για το συγκεκριμένο θέμα, μετά τη δήλωση του γενικού γραμματέα της FIFA, Ζερόμ Βάλκε, πως η διοργάνωση θα διεξαχθεί πιθανότατα κατά τους μήνες Δεκέμβριο και Ιανουάριο, αντί για τους συνηθισμένους Ιούνιο και Ιούλιο.

Στη συνέχεια, η επίσημη Ομοσπονδία αποστασιοποιήθηκε από τις δηλώσεις του Βάλκε, τονίζοντας ότι «δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση σχετικά με τις ημερομηνίες» καθώς και ότι οι δηλώσεις του Γάλλου παράγοντα «ήταν απλά μια προσωπική γνώμη».

Τη Δευτέρα (13/1) λοιπόν με δηλώσεις του στο SkySports, ο Μπλάτερ επανέλαβε πως οποιαδήποτε επίσημη απόφαση δεν πρόκειται να ληφθεί νωρίτερα από το τέλος του 2014, ωστόσο επεσήμανε: «Το 2015 θα αποφασίσουμε σχετικά με το αν η διοργάνωση θα γίνει καλοκαίρι ή χειμώνα, αλλά είναι γεγονός πως η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή το καλοκαίρι, οπότε θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση για να παίξουμε το χειμώνα».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ελβετός παράγοντας συναντήθηκε και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην εκδήλωση για τη «Χρυσή Μπάλα», για τον οποίο είχε δηλώσει τον περασμένο Οκτώβριο ότι «περνάει πολύ χρόνο» στο κομμωτήριο, εκφράζοντας την προτίμησή του για τον Λιονέλ Μέσι. Ο Μπλάτερ δεν έκανε κάποια δήλωση σχετικά με το θέμα, ωστόσο ο Ρονάλντο υποστήριξε πως «δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόβλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags