Facebook Pixel Οι κόρακες μας έβγαλαν τα μάτια! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-04-11 14:40:00

Οι κόρακες μας έβγαλαν τα μάτια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι κόρακες μας έβγαλαν τα μάτια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τόσα "εγκλήματα" μαζεμένα είχαμε καιρό να δούμε σε μία αγωνιστική. Καλά, τι πίστεψαν οι "κόρακες"; Ότι επειδή είχαν απεργία οι δημοσιογράφοι, θα πέρναγαν στο ντούκου;

Και επειδή στον «σκύλο» δεν αρέσει η διαιτητολαγνεία, έφτασε στο σημείο να γαυγίζει, διότι μιλάμε για τρεις φάσεις «μαρς» που μόνο αν είσαι αστείος, ή επικίνδυνος δε μπορείς να δεις.

Παρά τα όσα ακούγονται για την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι διαιτητές της Σούπερ Λίγκας συνεχίζουν απερίσπαστοι τα "εγκλήματα" προκαλώντας ακόμη περισσότερο την κοινή φίλαθλη γνώμη.

Αυτό που συνέβη χθες, σπάνια το συναντάμε. Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις κραυγαλέες φάσεις από ισάριθμα παιχνίδια της 29ης αγωνιστικής εξοργίζουν. Και στις τρεις περιπτώσεις γίνονται οφθαλμοφανέστατες παραβάσεις, αλλά οι διαιτητές σφυρίζουν μεν, αδιάφορα δε!

Στο παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό Βόλου (2-1), ο διαιτητής Κάκος δεν βλέπει ξεκάθαρη παράβαση σε χέρι παίκτη του Άρη εντός περιοχής που συνιστά πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων. Ένα πέναλτι προς τέλος του αγώνα που θα μπορούσε να είχε διαμορφώσει διαφορετικά το αποτέλεσμα και προκάλεσε, άλλωστε, τις επίσημες αντιδράσεις τόσο των οπαδών του Βόλου, όσο και του Αχιλλέα Μπέου, που αυτή τη φορά έχει δίκιο να φωνάζει.

Δείτε τη φάση στο 4:15...

Στο Πανιώνιος - Πανσερραϊκός (0-0), στο πρώτο ημίχρονο, ο Φανούρης Γουνδουλάκης ανατρέπεται πεντακάθαρα εντός περιοχής από αμυντικό των φιλοξενούμενων, που είναι πολύ αργός για να σταματήσει τον παίκτη του Πανιωνίου και επιστρατεύει το χέρι του, έχοντας γυρίσει ολοκληρωτικά την πλάτη του προς την μπάλα. Ο διαιτητής Γιάχος έκλεισε τα μάτια...

Δείτε τη φάση στο 0:30...

Στο Καβάλα - Ξάνθη (1-1), στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ το σκορ είναι 1-1, ο διαιτητής Αμπάρκιολης δεν βλέπει χέρι που κάνει «μπαμ» πάνω στη γραμμή του Ντουγκλάο κι ενώ η μπάλα θα κατέληγε σίγουρα στα δίχτυα των γηπεδούχων. Μια φάση που, δικαιολογημένα, έκανε έξαλλους τους φιλοξενούμενους.

Δείτε τη φάση στο 03:15...

Ρε σεις «κοράκια» μη μας κοροϊδεύετε. Όχι μπροστά στα μάτια μας τουλάχιστον. Ημαρτον πια με την ανικανότητά σας και τους φόβους, ή τις προθέσεις σας. Αν δεν μπορείτε, αδειάστε μας τη γωνιά, γιατί είστε επικίνδυνοι. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει φτάσει σε αυτό το σημείο κι εξαιτίας σας. Αλλά εσείς συνεχίζετε να αδιαφορείτε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags