Facebook Pixel «Έλαμψε η αλήθεια»
| 2014-01-23 15:44:00

«Έλαμψε η αλήθεια»

«Έλαμψε η αλήθεια»

Ο Θωμας Μαυρος λίγα λεπτά μετά την αθώωση του μίλησε για όσα πέρασε, αναφέρθηκε στους Μελισσσανίδη και Μπάγεβιτς, ενώ ευχαρίστησε δημόσια τον νομικό εκπρόσωπο της ΑΕΚ, Χάρη Γρηγορίου.

«Δεν είναι ωραίο για την ΑΕΚ αυτό που έγινε. Είναι όμως μόνο μια μαύρη παρένθεση. Καθένας γνωρίζει για την υπόθεση αυτή. Είναι γνωστή σε όλους και δε χρειάζεται να πουμε κάτι παραπάνω για τον εαυτό μου. Η αλήθεια έλαμψε και φανερώθηκε. Η βοήθεια του Χάρη Γρηγορίου ήταν σημαντική, αφού γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι συνέβαινε», ανέφερε ο Θ(ε)ωμάς λίγα λεπτά μετά το τέλος της περιπέτειάς του για να προσθέσει στη συνέχεια για την στήριξη που του παρείχαν ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς:

«Και ο Δημήτρης και ο Ντούσαν ενδιαφέρθηκαν, στεναχωρήθηκαν και ήταν μαζί μου με οποιονδήποτε τρόπο μπορούσαν να είναι. Τους ευχαριστώ όλους με πρώτο τον κόσμο που μου στάθηκε απ” την πρώτη στιγμή. Τον κ. Μελισσανίδη, τον κ. Μπάγεβιτς, τους παλαιμάχους και όλους τους ανθρώπους, οι οποίοι χθες όταν ήταν μια δύσκολη μέρα για μένα, το τηλέφωνό μου δε σταμάτησε να χτυπάει. Δε θα τους ξεχάσω ποτέ και εύχομαι ποτέ να μην ξανασυμβεί. Ήταν σαν να μην πήγαινε καλά ένα παιχνίδι και έπρεπε να το αλλάξουμε. Αυτό κάναμε. Το αλλάξαμε. Είμαστε δικαιωμένοι».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags