Facebook Pixel Ποινή ντροπή και σκάνδαλο για ΑΕΚ!
| 2014-01-24 13:22:00

Ποινή ντροπή και σκάνδαλο για ΑΕΚ!

Ποινή ντροπή και σκάνδαλο για ΑΕΚ!

Δύο αγωνιστικές χωρίς κόσμο και -3 βαθμούς για τα επεισόδια στο Αιγάλεω
 

Τις προθέσεις της απέναντι στην ΑΕΚ και το πραγματικό της πρόσωπο έδειξε η ...απερχόμενη διοίκηση της ΕΠΟ.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία εξάντλησε την αυστηρότητα της στην Ένωση, η οποία τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών και θα κληθεί να αγωνιστεί και δύο παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών.

Τη μεγαλύτερη ποινή που θα μπορούσε, επέβαλε στην ΑΕΚ η ΕΠΟ και είναι απίστευτο πως ακριβώς η ίδια ποινή επιβλήθηκε και στο Αιγάλεω που εκτός του ότι έπαιζε στην έδρα του, είχε επιπλέον το ότι χτυπήθηκαν διαιτητής και επόπτες από οπαδούς του ενώ τα επεισόδια μετά το γκολ του Μπρέσεβιτς ήταν αποκλειστικά υπόθεση των οπαδών του Σίτι του οποίου ο δικηγόρος παραδέχτηκε πως τα επεισόδια προήλθαν από οπαδούς άλλης ομάδας που βαφτίστηκαν για τρεις ώρες ...Αιγάλεω.

Στην Ενωση θεωρούν πως όσα συνέβησαν δικαιολογούσαν μόνο πρόστιμο και αποκλεισμό της έδρας και ήταν σίγουροι πως αυτή θα είναι η ποινή, αλλά η αφαίρεση βαθμών αποτελεί μια απόφαση - σκάνδαλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που αφαιρούνται βαθμοί από ομάδες σε παιχνίδι που έληξε κανονικά. Ολοι θυμούνται τι έγινε πέρυσι με τον αγώνα του Αρη την Βέροια που έληξε μία ώρα μετά την κανονική λήξη για να μην αφαιρεθούν βαθμοί από τον Αρη και επίσης παλιότερα το περίφημο Πανιώνιος - ΟΣΦΠ στη Νέα Σμύρνη που δεν άρχισε καν όμως η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ κατέριψε την πρωτόδικη απόφαση και δεν αφαίρεσε ούτε μισό βαθμό από ΟΣΦΠ ή Πανιώνιο.

Η ΑΕΚ έχει δικαίωμα έφεσης και θα αποφασίσει τις κινήσεις της τις επόμενες μέρες.

Πηγή: aek365.com 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags