Facebook Pixel Επιτέθηκε σε οπαδό ο Λεβαντόφσκι
| 2014-01-24 17:50:00

Επιτέθηκε σε οπαδό ο Λεβαντόφσκι

Επιτέθηκε σε οπαδό ο Λεβαντόφσκι

Ακόμα πιο έντονες αναμένονται να είναι οι αντιδράσεις των οπαδών της Ντόρτμουντ προς τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αν επιβεβαιωθεί ότι ο 25χρονος άσος επιτέθηκε σε 17χρονο οπαδό της ομάδας, όπως υποστηρίζουν τα γερμανικά και πολωνικά μέσα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης (23/1) όταν έξω από το σπίτι του Πολωνού επιθετικού είχε συγκεντρωθεί μια μικρή ομάδα οπαδών της Ντόρμουντ, με σκοπό να διαμαρτυρηθεί για την επικείμενη μεταγραφή του Λεβαντόφσκι στη Μπάγερν το καλοκαίρι.
Ο εκπρόσωπος του παίκτη, Σάσα Φλίγκε, δήλωσε στο γερμανικό κανάλι «Sport1»:

«Αρκετοί νεαροί οπαδοί προσέβαλαν τον Ρόμπερτ και είχαν αψιμαχία μαζί του. Ο ίδιος αναφέρει ότι βγήκε από το αμάξι του και απλώς ακούμπησε στον ώμο έναν οπαδό ρωτώντας τον γιατί κάνουν κάτι τέτοιο. Τότε ο νεαρός του απάντησε `Γιατί ενώ βγάζεις ήδη πολλά λεφτά, πηγαίνεις στη Μπάγερν'».

Ο 17χρονος οπαδός ωστόσο, κατήγγειλε ότι ο Λεβαντόφσκι του επιτέθηκε αιφνιδιαστικά βγαίνοντας από το αμάξι και τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο.
Ο ίδιος ο Λεβαντόφσκι αναφέρθηκε στο συμβάν με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, όπου παραδέχθηκε ότι υπήρξε διαπληκτισμός με τους οπαδούς, ωστόσο υποστήριξε δεν επιτέθηκε ποτέ στον οπαδό, παρότι εκείνος εξύβρισε τον ίδιο και τη γυναίκα του. Επιπλέον, δήλωσε:
«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν χρησιμοποίησα ποτέ τη βία εναντίον αυτών που παραβίασαν τον προσωπικό μου χώρο. Δεν έχω καμία διάθεση να μάθω στους νέους πώς να συμπεριφέρονται, αλλά δεν θα επιτρέψω να προσβάλουν εμένα την οικογένειά μου».


Στο συμβάν αναφέρθηκε και ο εκτελεστικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε:
«Ο Ρόμπερτ ορκίζεται όχι μόνο ότι δεν χτύπησε τον οπαδό στο πρόσωπο, αλλά ότι δεν τον ακούμπησε καν».
Όπως όλα δείχνουν, την υπόθεση θα ερευνήσουν οι αστυνομικές αρχές της περιοχής.

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags