Facebook Pixel Το Αιγάλεω κάνει έφεση, η ΑΕΚ όχι!
| 2014-01-24 19:06:00

Το Αιγάλεω κάνει έφεση, η ΑΕΚ όχι!

Το Αιγάλεω κάνει έφεση, η ΑΕΚ όχι!

Η ποινή της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ σε Αιγάλεω και ΑΕΚ για τα επειδόσια των οπαδών τους στο μεταξύ τους παιχνίδι ήταν τελικά η αναμενόμενη.

Για όσους «παρακολουθούσαν» την υπόθεση, η αφαίρεση τριών βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα από κάθε ομάδα και η τιμωρία για 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών «ήρθε» απόλυτα λογικά.

Όμως, άλλη στάση θα κρατήσει Ένωση και η άλλη το «Σίτι», όσον αφορά την πιθανότητα της έφεσης κατά της πρωτόδικης ποινής. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να αποδεχθεί την τιμωρία της πειθαρχικής επιτροπής και να μην ακολουθήσει πρακτικές άλλων συλλόγων.

Εν αντιθέση με την ομάδα του Γιώργου Γιανναράκη. Ο πρόεδρος του Αιγάλεω προτίθεται να καταθέσει έφεση, προκειμένου να μην ισχύσει το -3. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι το Αιγάλεω χρειάζεται αυτούς τους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Όπως λέγανε οι άνθρωποι της ομάδας, η ΑΕΚ δεν αντιμετωπίζει κανένα βαθμολογικό πρόβλημα, αφού έχει «καπαρώσει» την 1η θέση. Το «Σίτι», όμως, βρίσκεται σε εντελώς διαφορετική κατάσταση.

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags