Facebook Pixel Πρώην κόουτς του ΠΑΟ, "κόβει" πράσινη μεταγραφή!
| 2014-01-25 13:30:00

Πρώην κόουτς του ΠΑΟ, "κόβει" πράσινη μεταγραφή!

Πρώην κόουτς του ΠΑΟ, "κόβει" πράσινη μεταγραφή!

Ποιον ποδοσφαιριστή έχουν στη λίστα τους οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για την άμυνα, αλλά... σκοντάφτουν πάνω σε πρώην προπονητή του "τριφυλλιού" που δεν τους τον δίνει;

Θέμα ευρείας λήψης αποτελεί από το πρωί του Σαββάτου ότι ο Νίκος Νταμπίζας ψάχνει για δεξί μπακ τύπου Νάνο: με λίγα χρήματα, να αποδειχτεί μία καλή λύση για την ομάδα. Και η αλήθεια είναι πως τον έχει βρει ήδη, αλλά δεν μπορεί να τον αποκτήσει. Ο λόγος; Ανήκει στην ομάδα πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, που ΔΕΝ θέλει να τον δώσει στο "τριφύλλι"!..

Ποιος είναι ο παίκτης και ποιος ο προπονητής; Αναφερόμαστε, φυσικά, στον Ροντρίγκο Γκάλο (που ανήκει στην Μπράγκα και αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Παναιτωλικό) και στον Ζεσουάλδο Φερέιρα, που είναι προπονητής στον πορτογαλικό σύλλογο.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει σχηματίσει, δικαίως, πολύ καλή άποψη για τον Γκάλο και την αξία του και θεωρεί ότι με ένα σχετικά χαμηλό ποσό, θα μπορούσε να τον κλείσει για το καλοκαίρι. Το ζήτημα είναι πως οι κεραίες των "πράσινων" έχουν πιάσει πως ο Φερέιρα δεν πρόκειται να συμφωνήσει για να προχωρήσει αυτή η μεταγραφή!

Ο Ζεσουάλδο φαίνεται ότι δεν έχει χωνέψει ακόμα ότι απολύθηκε από τον Παναθηναϊκό, αν και η διοίκηση του Αλαφούζου τον υποστήριξε πάρα πολύ. Κάπου φαίνεται ότι κρατάει μανιάτικο στους "πράσινους" και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι "πράσινοι", πολύ δύσκολα δενξ θα κλωτσήσει για να γίνει η μεταγραφή του Γκάλο στον Παναθηναϊκό...

Εκτός αν μέχρι το καλοκαίρι έχει απολυθεί και από την Μπράγκα και, εκ των πραγμάτων, τα δεδομένα είναι διαφορετικά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags