Facebook Pixel «Χρέος η 2η θέση»
| 2011-04-11 22:14:00

«Χρέος η 2η θέση»

«Χρέος η 2η θέση»

Στο περιθώριο της παρουσίας του σε εκδήλωση της Win Hellas (MKO για τις κακοποιημένες γυναίκες), όπου φωτογραφήθηκαν για την ενίσχυση της, ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και ο Σωτήρης Νίνης μίλησαν για την πορεία του Παναθηναϊκού στη συνέχεια, αλλά και τον σκοπό της φωτογράφισης.

«Η φωτογράφιση έγινε για καλό σκοπό και μου αρέσει να βοηθάω όσο μπορώ. Είναι κάτι διαφορετικό, είναι όμορφη εμπειρία κια ευκαιρία να καθαρίσει το μυαλό από το ποδόσφαιρο, ειδικά όταν αγωνίζεσαι σε μια ομάδα που έχει μεγάλη πίεση όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Έτσι και αλλιώς για μένα είναι μια ευκαιρία να βγω με τη γυναικά μου, κάτι που δεν μου δίνεται συχνά», είπε αρχικά ο Γάλλος αμυντικός.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στον στόχο που έχει απομείνει στον Παναθηναϊκό στην τρέχουσα σεζόν: «Στόχος είναι η δεύτερη θέση που θα μας βγάλει στο Τσαμπιον Λιγκ μέσω των πλέι οφ. Είναι υποχρέωση μας. πρέπει να πάρουμε τη δεύτερη θέση. Βέβαια για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου. Αυτό θέλω να ζητήσω από τους οπαδούς να μας στηρίξουν. Μερικές φορές δεν μπορούν να κάνουν υπομονή αλλά για μας οι οπαδοί είναι σαν τους γονείς μας και εμείς είμαστε τα παιδιά. Όταν τα παιδιά κάνουν κάτι που δεν είναι σωστό οι γονείς δεν πέφτουν πάνω τους να τα φάνε, ως γονείς πρέπει να τους στηρίξουνε»!

«Αυτή η φωτογράφιση και η παρουσία μου εδώ είναι κάτι διαφορετικό από τη δουλειά μου και όποιος βρέθηκε εδώ ήταν σημαντικό. Δεν έχω ρόλο μοντέλου απλά βοηθήσαμε εμείς οι αθλητές όσο μπορούσαμε και προσπαθούμε να προσφέρουμε για τον σκοπό αυτό και να ξεφεύγουμε από την πίεση των αγώνων, εμείς συνεχίζουμε και προσπαθούμε να βοηθάμε όσο μπορούμε», πρόσθεσε ο Σωτήρης Νίνης.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags