Facebook Pixel Ρε, Λώρενς δεν έχεις καθόλου τσίπα;
| 2014-01-27 13:30:00

Ρε, Λώρενς δεν έχεις καθόλου τσίπα;

Ρε, Λώρενς δεν έχεις καθόλου τσίπα;

"Κάθε φορά που χάναμε", δηλώνει ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, "έπεφτε το παραμύθι ότι φταίει η διαιτησία". Μιλάμε για ξεβράκωμα, έτσι; Ο Αποδυτηριάκιας γράφει στον σκύλο!

Να μιλήσει κάποιος και να αμολύσει χειρώτερα για σένα, άντε να πεις ότι είναι ψεύτης, συκοφάντης, στημένος. Όταν, όμως, αυτοί που σε ξευτυλίζουν δεν είναι ένας, τότε το πράμα αλλάζει. Ένας από τους πολλούς ποδοσφαιριστές, προπονητές που πέρασαν από την Ελλάδα και τα λέει χοντρά, χωρίς ίχνος υπερβολής, είναι ο Λώρενς του ΠΑΟΚ.

Τον είχαν πει της Αραβίας, διότι εκείνος ο Βρετανός Λώρενς έδρασε στην Αραβία. Αυτός, ο Βορειοϊρλανδός Λιαμ Λώρενς πέρασε από την έρημο του ελληνικού ποδοσφαίρου με τη φανέλλα του ΠΑΟΚ και είπε αληθινά προσβλητικά πράγματα, που αν υπήρχε, που δεν υπάρχει, τσίπα θα μας προβλημάτιζαν.

"Κάθε φορά που χάναμε" λέει ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ "έπεφτε το παραμύθι ότι φταίει η διαιτησία". Μιλάμε για ξεβράκωμα, έτσι;

Βεβαίως ο ΠΑΟΚ αδικείται από τη διαιτησία, σε σύγκριση με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Όχι, όμως, να λειτουργούν σα μόνιμο αλλοθι τα κοράκια. "Αυτό ήταν πολύ κακό, μας επηρέαζε" παραδέχεται ο Λώρενς.

Άσε τα άλλα. Είμαι εγώ κρυόπλαστος Ευρωπαίος, Γερμανός, Σουηδός, Άγγλος και διαβάζω ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν πάντα το φόβο μη μπουκάρουν οι οπαδοί στα αποδυτήρια, ότι τους πέταγαν πέτρες και προσευχόντουσαν, μετά από κάθε ήττα, μην τους καταστραφούν τα αυτοκίνητα.

Δυσφήμηση μας έκανε ο Λώρενς. Στα τέτοια μας. Δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Εμείς "προχωράμε" όπως ξέρουμε.

ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ οπαδοί στην Ελλάδα οι ΠΑΟΚτσήδες, γράφει ο apodytiriakias

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags