Facebook Pixel «Βόμβες» από Τσάκα!
| 2014-01-27 20:00:00

«Βόμβες» από Τσάκα!

«Βόμβες» από Τσάκα!

Σφοδρή επίθεση του Βλάση Τσάκα προς τον επενδυτή, Φ. Ελευθεριάδη, με χαρακτηρισμούς «ποντικός», «καταχραστής» και «τιποτένιος», κατηγορώντας τον για αφερεγγυότητα. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλας έκανε έναν απολογισμό των οικονομικών δεδομένων.

Η ανακοίνωση:
Αναλαμβάνοντας για δεύτερη φορά τα ηνία της ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ (ουσιαστικά εγώ ποτέ δεν έφυγα, γιατί συνέχιζα στο μικρό αυτό μεσοδιάστημα, να βοηθώ και να παρακολουθώ) είχα υποσχέσεις από ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΥΣ, όπως δυστυχώς αποδείχτηκε, συνεργάτες, ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ στη συνέλευση των μετόχων, ότι αναλαμβάνουμε τη διαχείριση και μόνο, με τη δέσμευση να γίνει ταμειακή διευκόλυνση της εταιρείας από την πλευρά μας, ώστε να μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει και να ενισχυθεί στο μέτρο του δυνατού. Γνωρίζαμε, ότι οι υποχρεώσεις στο ΙΚΑ ήταν περί τις 17.000€ (λογιστήριο ουσιαστικά δεν υπήρχε, επειδή ο λογιστής είχε και αυτός απαιτήσεις) και με το δήμο θα βρισκόταν η χρυσή τομή, καταβάλλοντας ένα σημαντικό πόσο έναντι της οφειλής, ώστε να απελευθερώσει το ΑΦΜ της ΠΑΕ και να πάρουμε την φορολογική ενημερότητα, τακτοποιώντας και τις γραφειοκρατικές πιο πολύ υποχρεώσεις, που υπήρχαν από το καλοκαίρι του 2013.

Χονδρικά και για να μην κουράζω, υπολογίζαμε ότι με 25.000€ θα μπορούσαμε να ρυθμίσουμε τα χρέη, που άλλοι δημιούργησαν στην ομάδα. Από την άλλη, η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα ήταν έκρυθμη και απαιτούσε πληρωμές για την ηρεμία και την αποφυγή προσφύγων, κάτι που θα έδινε και την χαριστική βολή.

Κάναμε το αυτονόητο: πληρώσαμε, για να διατηρήσουμε τα υπάρχοντα, διαθέτοντας το συνολικό πόσο των 33.850€ σε μισθούς, λειτουργία κ.λπ. (στην διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου είναι όλες οι πληρωμές), έχοντας κατά νου, ότι η επιχορήγηση του Ιανουαρίου που περιμέναμε, κάλυπτε τυχόν ρυθμίσεις, όπως τις υπολογίζαμε. Δυστυχώς, όμως, υπολογίζαμε χωρίς «τον ξενοδόχο». Από τη μια, οι απαιτήσεις για ρύθμιση ήταν μεγαλύτερες και από την άλλη, ένας «ποντικός» που ήθελε και τον προεδρικό θώκο, «άρπαξε» τις 12.000€ που μπήκαν από την επιχορήγηση και έγινε καπνός, σαν κοινός ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ! Για αυτή τη περίπτωση, το λόγο έχει η δικαιοσύνη.

Όσον αφορά τη δόση της επιχορήγησης των 34.000€ (44.000€ ήταν αρχικά αλλά δόθηκε προκαταβολή 10.000€ στον κ. Τσοκτουρίδη), αφού κρατήθηκε η πληρωμή της Εθνικής Ασφαλιστικής 7.000€, παρακρατήθηκαν επιπλέον 4.000€ από εκχωρήσεις που έγιναν το καλοκαίρι για παλιά χρέη, πληρώθηκε δόση της προσφυγής του ποδοσφαιριστή Κάργα 3.000€ (επιπλέον 2.000€ καταβλήθηκαν από εμάς), καθώς επίσης ήρθε και ένα κατασχετήριο εις χείρας τρίτων 2.500€ από ενοίκια Φλεβάρη- Ιούνη του 13, που όφειλε η ΠΑΕ και δυστυχώς ούτε νομικά αντέδρασε!!! Έτσι το 34.000€ πολύ απλά γίνεται 17500€. Από αυτά καταβλήθηκαν 12.500€ (αυτά που «βούτηξε ο ποντικός Ελευθεριάδης»).

Έτσι είναι η κατάσταση . Δε ντρέπομαι και δε φοβάμαι κανέναν! Νιώθω μόνο οργή πρώτον, διότι εμπιστεύτηκα έναν ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ άνθρωπο και δεύτερον, διότι άνθρωποι, που έχουν μαλώσει με την τσέπη τους, κινούνται υπογείως για ανατροπή της διοίκησης. Δεν χρειάζεται τίποτα τέτοιο κύριοι. Αν έχετε τα.... κότσια να τρέξετε την ομάδα, δώστε αυτά που βάλαμε και ελάτε. Ο δρόμος είναι ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα. Διαφορετικά, οι τζάμπα μάγκες ΤΕΛΟΣ! Αφήστε μας στην ησυχία μας και στην προσπάθεια μας να σωθεί η ταλαίπωρη αυτή ομάδα!

Και εσείς εκεί στη Λέσχη, αντί να αναλώνετε την ενέργεια σας και την περίσσια κουλτούρα σας σε ανακοινώσεις, που δεν βοηθούν, και αφού θεωρείτε εαυτούς ηθικά στοιχεία, ελάτε και σεις με τους ιδίους όρους. Ευπρόσδεκτοι!

Για το μόνο που απολογούμαστε είναι η κακή βαθμολογική θέση. Έχουμε όμως πίστη και ελπίδα, ότι αυτά τα παιδιά, που πολλά αποτελέσματα τους αδικούν, έχουν και το ταλέντο και τον τσαμπουκά να σώσουν την ομάδα. Εμείς θα είμαστε δίπλα τους σε αυτό και μόνο! Όλα τα αλλά, ούτε μας αγγίζουν, ούτε μας αφορούν!

Για την ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ
Βλάσης Τσάκας
Αντιπρόεδρος

Σ.Σ.: Επειδή η ανακοίνωση αυτή συντάχθηκε το Σάββατο (25/1) το πρωί, πριν την αναχώρηση μου από την Ελλάδα, θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους παίκτες και στον προπονητή μας με το επιτελείο του, που έδειξαν ότι, και θέλουν και μπορούν. Έτσι, παιδιά!

Πηγή: mikriliga.com 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags