Facebook Pixel Ο Κώστας φεύγει, τα... δώρα έρχονται!
| 2014-01-29 18:02:00

Ο Κώστας φεύγει, τα... δώρα έρχονται!

Ο Κώστας φεύγει, τα... δώρα έρχονται!

Η μεταγραφή του Μήτρογλου στην Φούλαμ φέρνει μεταγραφικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό. Ποιον διάλεξε ο Μίτσελ για αντι-Βάις και ποιος έρχεται για την επίθεση.

Ραγδαίες είναι οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό, καθώς τη στιγμή που ο Κώστας Μήτρογλου... μπαίνει στο αεροπλάνο για την Αγγλία, οι Πειραιώτες τρέχουν για να καλύψουν με δύο μεταγραφές το κενό των Βάις και Μητρογκόλ!

Μάλιστα, ο Βαγγέλης
Μαρινάκης μετά την πώληση του διεθνή φορ στην Φούλαμ θέλει να κάνει και ένα...δώρο στον Μίτσελ, έναν παίκτη πολύ καλό ως... αντι-Βάις!

«Ποιόν θα ήθελες τώρα στη θέση του Βάις...» φέρεται να ρώτησε ο Μαρινάκης τον Μίτσελ σύμφωνα με την στήλη «sportdog penalty» και αυτός του ζήτησε τον εξίσου ταχύτατο και τεχνίτη Όσκαρ Τρέχο!

Ο Ισπανός τον ήθελε με... τρέλα το καλοκαίρι, όταν έπαιζε στη Χιχόν, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν ξετρελαίνονταν να πάρουν παίκτη από την Σεγκούντα. Ο Αργεντινός άσος, με το ιταλικό διαβατήριο, έκανε τελικά μεταγραφή στη Τουλούζ (1,8 εκ.€), μετρώντας 17 ματς-1γκολ στο Σαμπιονά, αλλά ο Ολυμπιακός τώρα επανήλθε και σύμφωνα με τις πληροφορίες βρίσκεται στο τελικό στάδιο της μεταγραφής του!

Την ίδια ώρα, σύμφωνα πλέον και με τα δημοσιεύματα από τον ξένο Τύπο, ο Ολυμπιακός για τον αντι-Μήτρογλου φαίνεται να καταλήγει στον Νέλσον Βαλντέζ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags