Facebook Pixel «Μένει ένας τελικός»
| 2011-04-12 17:41:00

«Μένει ένας τελικός»

«Μένει ένας τελικός»

Για το κρίσιμο ματς με την Ξάνθη, την πορεία της ομάδας στις τελευταίες αγωνιστικές και τον Σάκη Τσιώλη μίλησε ο Κρίστι Βανγκέλι.

«Μας βοηθάει πάρα πολύ σε θέματα τακτικής, ειδικά με τον τρόπο που επιλέγει αυτός να αγωνίζεται η ομάδα», είπε χαρακτηριστικά για τον προπονητή του στο «Αθλητικο Metropolis».

Για την πορεία του Άρη σε αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές: «Γνωρίζαμε ότι πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, καθώς με μια ισοπαλία βγαίναμε εκτός στόχων. Τα παλέψαμε όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλος και στα τέσσερα προηγούμενα καταφέραμε να βγούμε νικητές. Μας απομένει πλέον ένας ακόμη τελικός. Θέλαμε όλοι μας να αλλάξουμε κάποια πράγματα».

Για το ματς στην Ξάνθη: «Πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, ειδικά μεσοεπιθετικά. Στον πρώτο γύρο μας είχε δημιουργήσει προβλήματα στη Θεσσαλονίκη και με την αποβολή τη δική μου, είχε καταφέρει να κερδίσει μέσα στο γήπεδο μας. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε δυνατοί στην τελευταία αγωνιστική και να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη, ελπίζοντας παράλληλα σε στραβοπάτημα του Βόλου».

Για την παρουσία του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο: «Σε μια τέτοια χρονική περίοδο δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά, αλλά απέδειξε πως όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο. Μας βοηθάει πάρα πολύ σε θέματα τακτικής, ειδικά με τον τρόπο που επιλέγει αυτός να αγωνίζεται η ομάδα. Σκοράρουμε πλέον πολύ πιο εύκολα. Γνωρίζουμε πως ο Τσιώλης είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα και είμαστε τυχεροί που δουλεύουμε μαζί του».

Για τα φαινόμενα ρατσισμού: «Το έχω δυστυχώς βιώσει προσωπικά και θα δώσω τα πάντα προκειμένου να λυθούν αυτά τα προβλήματα. Θα ζητήσω άδεια προκειμένου να παρευρεθώ στη συνάντηση «στρογγυλής τράπεζας».
Στέλνοντας ένα μήνυμα στον κόσμο: «Θέλουμε να συνεχίσει να είναι δίπλα μας, όλοι μαζί πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε να βάλουμε την ομάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει».

Κλείνοντας ανέφερε για τις μεταπτώσεις στην απόδοση: «Δώσαμε πάρα πολλά παιχνίδια φέτος, θα μπορούσαμε να έχουμε σφραγίσει νωρίτερα τη θέση μας στα πλέι-οφ, αλλά αυτό δεν συνέβη λόγω κούρασης και λόγω τύχης. Έχουμε όμως την ελπίδα πως ο Θεός θα μας δώσει την τύχη που μας έλειψε, ούτως ώστε να κερδίσουμε στην Ξάνθη και να μπούμε στα πλέι-οφ».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags