Facebook Pixel «Να αλλάξουμε εντελώς εικόνα»
| 2011-04-12 17:50:00

«Να αλλάξουμε εντελώς εικόνα»

«Να αλλάξουμε εντελώς εικόνα»

«Καμπανάκι» για την αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΟΚ έκρουσε ο Ντιέγκο Αρίας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η εικόνα μας πρέπει να αλλάξει εντελώς».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον “Sport 103”:

Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ: «Σε καμία περίπτωση δεν είμαι ευχαριστημένος παρόλο που είμαι νέος στον ΠΑΟΚ. Μπορούσαμε να κάνουμε πολλά παραπάνω πράγματα και να έχουμε καλύτερη αγωνιστική εικόνα».

Για το τι μπορεί να παρουσιάσει στα play off: "Η εικόνα πρέπει να αλλάξει εντελώς. Ευτυχώς υπάρχει χρόνος για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε παράλληλα για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στους αγώνες των play off».

Για το υλικό: «Για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι ότι ο ΠΑΟΚ είμαι μεγάλη ομάδα. Αποτελείται από εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και για αυτό που είμαι σίγουρος είναι ότι θα φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».

Για το αν θα βοηθήσει η διακοπή μέχρι την έναρξη των play off: «Θεωρώ ότι είναι αρκετό το διάστημα για να ξεκουραστεί. Σίγουρα η κούραση είναι μεγάλη, ωστόσο πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε μια νέα αρχή».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπαίνει ως φαβορί στα play off: «Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να προετοιμαστεί κατάλληλα και να μπει χωρίς καμιά ταμπέλα. Έχουμε δει ότι ο τίτλος φαβορί δεν ισχύει και για αυτό το λόγο πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο σε κάθε αγώνα ξεχωριστά και να μην έχουμε στο μυαλό μας ότι είμαι φαβορί ή αουτσάιντερ».

Για το αν αισιοδοξεί για την πορεία στα play off: «Έχω πάρα πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα και πιστεύω ότι θα πάμε καλά, ωστόσο αυτό θα πρέπει να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags