Facebook Pixel «Διόρθωσε τα 999 λάθη για να επιστρέψουμε στην SuperKlika»
| 2011-04-12 17:58:00

«Διόρθωσε τα 999 λάθη για να επιστρέψουμε στην SuperKlika»

«Διόρθωσε τα 999 λάθη για να επιστρέψουμε στην SuperKlika»

Με ανακοίνωσή του τα μέλη της Λέσχης Φίλων Λάρισας μιλάνε για την επόμενη ημέρα της ομάδας στην FootballLeague, ζητάνε από το Κώστα Πηλαδάκη να διορθώσει τα λάθη του και εξηγούν γιατί ο κόσμος αντέδρασε έτσι στο ματς με την ΑΕΚ.

Παράλληλα, σημειώνουν πως η ΑΕΛ πρέπει να ανέβει αμέσως ξανά στην Super Leagueή SuperKlika, όπως την γράφουν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων Λάρισας:

“Τώρα φυσικά είναι αργά να κάνουμε κάτι για τις 11 αλλοιώσεις αποτελεσμάτων, πιο νωρίς έπρεπε να ενεργήσουμε. Ο πόνος και η στεναχώρια όλων των Λαρισαίων οργανωμένων και μη είναι μεγάλος για τον υποβιβασμό της ομάδας, εκτός και αν γίνει το θαύμα και κάποτε στην Ελλάδα αρχίσει να εφαρμόζεται ο νόμος.

Μόνη ελπίδα μας πλέον οι αδειοδοτήσεις των υπολοίπων ομάδων. Δεν είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που είμαστε αναγκασμένοι να τρέφουμε ελπίδες για τη παραμονή της ομάδας στην SuperΚlika κάτω από αυτές τις συνθήκες. Την Κυριακή ζήσαμε τον επίλογο της ομάδας μας για φέτος, με τον χειρότερο τρόπο. Εννοείται ότι όλοι μας είμαστε πικραμένοι και οργισμένοι με την φετινή κατάντια της ομάδας και φυσικά όλοι μας δεν εκφράζουμε την πίκρα μας με τον ίδιο τρόπο.

Το γεγονός ότι μερίδα οργανωμένων αντέδρασε υπερβολικά για ορισμένους, θα έπρεπε να είναι αναμενόμενο και οι ενέργειες για την αποφυγή τέτοιων αντιδράσεων θα έπρεπε να είχαν γίνει πιο νωρίς, όπως λόγω χάρη να γίνονταν ενέργειες στην ομάδα για την αποφυγή του αγωνιστικού και βαθμολογικού υποβιβασμού.

Πέσαμε κατηγορία, θα υπάρξουν αποδοκιμασίες και υπερβολές, άσχετα αν πολλοί από εμάς δεν τις ασπαζόμαστε τον τρόπο που εκδηλώνονται. Γνωρίζουμε ότι η στήριξη στην Α.Ε.Λ. όλων των φιλάθλων είναι δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη. Ο πρόεδρος και κυρίαρχος του παιχνιδιού στα διοικητικά της Α.Ε.Λ. στη συνέντευξη τύπου παραδέχθηκε 999 λάθη στα 1000, εμείς περιμένουμε πλέον με κριτικό βλέμμα να διορθώσει και τα 999 λάθη του άμεσα και την επάνοδο της Α.Ε.Λ. στην SuperΚlika την επόμενη κιόλας χρονιά από το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος Football League.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το πρωτάθλημα της  Football League είναι πονηρό και χρειάζεται ίσως περισσότερη προσοχή. Η διοικητική ισορροπία θα πρέπει να αποτελέσει πλεονέκτημα για την επόμενη μέρα της Α.Ε.Λ. με τις κατάλληλες κινήσεις. Οι παλαιότεροι είμαστε συνηθισμένοι στα δύσκολα, ήρθε ο καιρός δυστυχώς και η νέα γενιά της Α.Ε.Λ. να μπει στα δύσκολα και να τριφτεί με την ιδέα της Α.Ε.Λ.

Προς το παρών οι πιτσιρικάδες δεν μπορούν να καταλάβουν που θα τους οδηγήσει η φετινή περιπέτεια καθώς και η περιπέτεια στην Football League που θα ζήσουν του χρόνου. Ένα είναι σίγουρο και μιλούμε από την δική μας εμπειρία, θα τους πεισμώσει και θα τους κάνει να είναι για μια ζωή Α.Ε.Λ, θα μάθουν να μην συμβιβάζονται όποιο και αν είναι το κόστος.

Δυστυχώς στην Ελλάδα που ζούμε, το κόστος να είσαι Α.Ε.Λ, από ότι φαίνεται μπορεί να το πληρώσουν και άλλες γενιές στο μέλλον, αλλά η Α.Ε.Λ. σε πείσμα όλων αυτών που βρίσκονται στο παρασκήνιο και κινούν τα νήματα εναντίον της, θα επιβιώνει και θα μεγαλουργεί, γιατί είναι η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ, Η Α.Ε.Λ. και μαζί της θα έχει τον κόσμο της που δεν την άφησε, ούτε θα την αφήσει ποτέ σε οποιαδήποτε δυσκολία και αν βρεθεί.

Ένα πισωγύρισμα για τον κόσμο της Α.Ε.Λ. και ιδιαίτερα για όλα τα ΑΕΛΑΚΙΑ. Σε ποια άλλη πόλη περπατάς και βλέπεις παιδιά να πηγαίνουν σχολείο και να φορούν τα διακριτικά της μεγάλης τους ομάδας? Μόνο στην Λάρισα.

Ψηλά το κεφάλι, είμαστε Α.Ε.Λ., είμαστε περήφανοι, δεν προσκυνάμε και δεν συμβιβαζόμαστε. Δυστυχώς για ορισμένους η Α.Ε.Λ. δεν μπορεί να σβήσει από τον χάρτη διότι έχει ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ μαζί σε κάθε της βήμα. Εμείς θα την ξανασηκώσουμε τώρα στα δύσκολα. Ο μεγαλύτερος επενδυτής της Α.Ε.Λ., είναι ο κόσμος της, ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους ΟΛΟΙ, μηδενός εξαιρουμένου.

Είσαι Α.Ε.Λ. και είναι μαγκιά σου, σήκωσε ψηλά τη γροθιά σου!!!”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags