Facebook Pixel Στέφενς: «Μας εκθέτεις...» - Στοχ: «Δεν το είπα για σένα»!
| 2014-02-03 19:54:00

Στέφενς: «Μας εκθέτεις...» - Στοχ: «Δεν το είπα για σένα»!

Στέφενς: «Μας εκθέτεις...» - Στοχ: «Δεν το είπα για σένα»!

Παρατηρήσεις στον Μίροσλαβ Στοχ έκανε στην απογευματινή προπόνηση ο Χουμπ Στέφενς για το περιβόητο «fuck off», ενώ από την διοίκηση έγινε γνωστό πως θα τιμωρηθεί!

Ο Ολλανδός κόουτς ξεκαθάρισε πως τέτοιες συμπεριφορές εκθέτουν συνολικά την ομάδα, ενώ από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής ανέφερε πως τα... γαλλικά δεν αφορούσαν τον προπονητή του!

Το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Σε μια κίνηση που δεν συνηθίζει προέβη σήμερα ο Χουμπ Στέφενς, καθώς εκτός προγράμματος κάλεσε τους ποδοσφαιριστές στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, προκειμένου να τους δείξει σε βίντεο τα λάθη του χθεσινού αγώνα.


Όπως ήταν αναμενόμενο, μεγάλο μέρος της κουβέντας αναλώθηκε στην αντίδραση του Μίροσλαβ Στοχ, όπως την κατέγραψαν οι κάμερες. Με σαφώς μεγαλύτερη ψυχραιμία σήμερα, ο προπονητής έκανε συστάσεις σε ήπιο τόνο στον ποδοσφαιριστή και του τόνισε ότι αντιδράσεις σαν την δική του εκθέτουν συνολικά την ομάδα.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής ζήτησε συγγνώμη από τον Στέφενς αλλά και τους συμπαίκτες του, αντιλαμβανόμενος το λάθος του, ξεκαθάρισε ωστόσο ότι η έκφρασή του δεν ειπώθηκε για να προσβάλλει τον προπονητή, αλλά ως αντίδραση για την δυσκολία συνεννόησης σ´ εκείνη τη φάση του αγώνα.

Ο Στοχ θα τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο βάσει εσωτερικού κανονισμού της ομάδας κι από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του προπονητή αν θα επιβάλλει και αγωνιστική τιμωρία, με το θέμα πάντως να θεωρείται λήξαν μετά την κουβέντα των δυο ανδρών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags