Facebook Pixel «Συμφωνήσαμε για άλλα τέσσερα χρόνια»
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-12 18:28:00

«Συμφωνήσαμε για άλλα τέσσερα χρόνια»

«Συμφωνήσαμε για άλλα τέσσερα χρόνια»

Ο Τιμούρ Κετσπάγια σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κύπρου αποκάλυψε πως έχει συμφωνήσει με την ΠΟ της Γεωργίας να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για άλλα τέσσερα χρόνια.

«Έχουμε μιλήσει και επιθυμία τους είναι να παραμείνω, συμφωνήσαμε για ανανέωση τεσσάρων χρόνων αλλά ακόμη δεν υπογράψαμε. Σε αυτό το χρονικό διάστημα που είμαι στην Εθνική είχα προτάσεις αλλά χαίρομαι που γύρισα στη Γεωργία γιατί πιστεύω ότι χρειάζεται ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο για να βοηθήσουμε τη χώρα μας.

Χαίρομαι που μέχρι στιγμής πάμε καλά και δεν με προβληματίζει το να μείνω εκεί. Όσο με θέλει η Εθνική θα είμαι εκεί. Απολαμβάνω το να είμαι εκεί γιατί μου αρέσουν τα ριψοκίνδυνα πράγματα, αν και είναι δύσκολο το ότι ασχολούμαι κάθε 2-3 μήνες για μια εβδομάδα. Θέλω να βγάλω το ποδόσφαιρο της Γεωργίας από το αδιέξοδο κι ας έχω κι εγώ κάποια προβλήματα», είπε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού

Για την ΑΕΚ, σχολίασε : «Δεν ξέρω πως μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση στην ΑΕΚ. Δεν χρειάζεται μόνο θέληση αλλά και πολλά άλλα πράγματα γιατί η ΑΕΚ τώρα δεν έχει σταθερή διοίκηση. Έχει πολλά οικονομικά προβλήματα γιατί δεν πήρε για χρόνια το πρωτάθλημα και δεν είναι εύκολο να βγει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags