Facebook Pixel "Να κάνουμε ΑΜΚ και πωλήσεις..."
| 2011-04-12 19:33:00

"Να κάνουμε ΑΜΚ και πωλήσεις..."

"Να κάνουμε ΑΜΚ και πωλήσεις..."

Ο Αδαμάντιος Πολέμης κατά την έξοδο του από το ΔΣ είπε οτι πάρθηκε απόφαση αύξησης 15 εκατομ. ευρώ όμως ξεκαθάρισε πως αυτά τα λεφτά δεν είναι σίγουρο αν θα μπουν και όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα βάλουν οι μέτοχοι.

Πρόσθεσε παράλληλα τα χρήματα δεν είναι αρκετά και έτσι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πώλησης παικτών και περικοπών συμβολαίων για να μειωθεί το έλλειμμα.

Αναλυτικά:

«Δεν είμαι ευχαριστημένος με την πρόοδο που γίνεται. Αποφασίστηκε αύξηση 15 εκατ. Με μια σωστή διαχείριση μπορούμε να βγάλουμε τη χρονιά. Θα ήμουν χαρούμενος αν λέγαμε 30 εκατ. και μπαίνανε τα 15. Τώρα δεν ξέρω πόσα θα μπουν…

Υπάρχουν ενδείξεις ποιοι θα βάλουν ποιοι δεν θα βάλουν. Πιστεύω ότι τα μισά θα μαζευτούν. Δεν φτάνουν αυτά τα χρήματα να κάνουμε σωστή διαχείριση. Πρέπει να μπει deadline, να δούμε πόσα λεφτά έχουμε.

Πρέπει να κάνουμε καλύτερη διαχείριση. Είναι εύλογο ότι θα πρέπει να γίνουν πωλήσεις, αποδεσμεύσεις. Πρέπει κι από το ρόστερ να κόψουμε. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να είναι υγιής οικονομικά ο Παναθηναϊκός.

Το αισιόδοξο είναι ότι πρέπει να πάμε λίγο πίσω στα προηγούμενα χρόνια. Έγιναν τα δυο προηγούμενα χρόνια πολλές επενδύσεις και κληρονομήσαμε ακριβά συμβόλαια. Μ’ αυτό το ρόστερ θα πορευτούμε. Το μπάτζετ όμως πρέπει οπωσδήποτε να μειωθεί"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags