Facebook Pixel «Ο Απόλλων ψήφισε άλλο…»!
| 2014-02-04 21:51:00

«Ο Απόλλων ψήφισε άλλο…»!

«Ο Απόλλων ψήφισε άλλο…»!

Ο νομικός Βαγγέλης Χατζηιωάννου μίλησε στον Arena FM 89,4 για το τι έγινε στην σημερινή ψηφοφορία με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και για ποιο λόγο ψήφισε ο κ. Ζαμπέτογλου το «2+1» και όχι υπέρ της άποψης του προέδρου της ΠΑΕ Απόλλων, Αχιλλέα Χαραλαμπίδη, όπως και είχε προαποφασιστεί!

Αναλυτικά τα όσα είπε :
«Διαβάσαμε ότι μεταξύ των άλλων ομάδων που ψήφισαν κατά ήταν και ο Απόλλωνας Καλαμαριάς στο συνολικό 13-6-2 που βγήκε στην ψηφοφορία. Αμέσως με πήρε τηλέφωνο ο πρόεδρος και με ενημέρωσε ότι παρά το γεγονός ότι είχε δώσει ρητή εντολή στον εκπρόσωπο της ομάδας και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων, Σταύρο Ζαμπέτογλου να ψηφίσει να ανέβουνε τρεις ομάδες, παρόλα αυτά ο κ. Ζαμπέτογλου με δική του πρωτοβουλία ψήφισε το 2+1. Είναι θέμα χρόνου να βγει και σχετική ανακοίνωση με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας. Ο κ.Ζαμπέτογλου είπε ότι ψήφισε έτσι γιατί αυτή ήταν η γνώμη της πλειοψηφίας».
Για την απόφαση που βγήκε: «Αυτή η απόφαση στην ουσία «αδειάζει» έντεχνα την Φούτμπολ Λιγκ. Μία ομάδα της Σούπερ Λιγκ με τεράστιο μπάτζετ η οποία μπορεί να κατέβει με 11 ξένους, αυτή την ομάδα θα πρέπει να την συναγωνιστεί μια ομάδα με πολύ μικρότερο μπάτζετ. Το λέω από τώρα και μακάρι να διαψευστώ αλλά αυτή η ομάδα είναι χαμένη από χέρι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags