Facebook Pixel «Έχουμε… χρεοκοπήσει»
| 2011-04-12 20:28:00

«Έχουμε… χρεοκοπήσει»

«Έχουμε… χρεοκοπήσει»

Μεγάλη ένταση υπήρξε στο ΔΣ του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να… ψάχνει και πάλι τον Βγενόπουλο και να λέει πως «χρεοκοπήσαμε». Θανάσης: «Δώσε τις μετοχές»
 

Επεισοδιακό ήταν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς υπήρξαν αρκετές στιγμές έντασης τόσο για το παρελθόν όσο και για το μέλλον του συλλόγου.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και σήμερα αναζητούσε τον Ανδρέα Βγενόπουλο, τον οποίο και θεωρεί αποκλειστικό υπεύθυνο για την τωρινή κατάσταση. «Και πάλι λείπει ο Βγενόπουλος. Αυτός είναι που μας έφτασε εδώ, καθώς κινούσε τις διαδικασίες για γρήγορο ξόδεμα των χρημάτων που βρίσκονταν στην ομάδα», έλεγε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού».

Ένταση υπήρξε και στην συζήτηση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, με τον Τζίγγερ να επαναλαμβάνει πως: «Λειτουργούμε βάσει του 30% εγώ και η οικογένεια μου» και τόνισε με νόημα: «Δεν βλέπετε οτι έχουμε... χρεοκοπίσει;».

Ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει και η τοποθέτηση του Θανάση Γιαννακόπουλου, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες φέρεται να έχει πει στον Βαρδινογιάννη: «Δώσε τις μετοχές σου. Πρέπει να αποφασίζει ένας εδώ πέρα».

Τέλος, ολιγόλεπτη ένταση υπήρξε και μεταξύ του Αντωνιάδη και του Τζίγγερ, όταν ο πρώτος αναφέρθηκε σε μία παλιότερη επιστολή του Βαρδινογιάννη η οποία έδινε συγχαρητήρια στον Νικόλα Πατέρα για το έργο του. Ο Τζίγγερ αρνήθηκε να την διαβάσει στο ΔΣ και σημείωσε πως είναι προσωπική…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

"Θα τα βγάλουμε έξω να τα μετρήσουμε"!


«Ζοφερό το μέλλον»

"Να κάνουμε ΑΜΚ και πωλήσεις..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags