Facebook Pixel «Αναγκαίο κακό οι πωλήσεις…»
| 2011-04-12 20:38:00

«Αναγκαίο κακό οι πωλήσεις…»

«Αναγκαίο κακό οι πωλήσεις…»

Ο Α.Αντωνιάδης κατά την διάρκεια του ΔΣ τόνισε πως δεν γίνεται να πουληθούν Σισέ, Λέτο και Νίνης, όμως ο Δ. Γόντικας απάντησε πως η συγκεκριμένη λύση αποτελεί μονόδρομο.

Ο μεγάλος φόβος όλων των φίλων του Παναθηναϊκού δεν είναι άλλος από την πώληση των μεγάλων αστεριών της ομάδας το καλοκαίρι. Και όπου μεγάλα αστέρια βάλτε τα ονόματα των Τζιμπρίλ Σισέ, Σεμπάστιαν Λέτο και Σωτήρη Νίνη. Κάτι τέτοιο σύμφωνα με τα όσα συζητήθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ και τα όσα τόνισε ο Δημήτρης Γόντικας φαίνεται να είναι αναπόφευκτο σενάριο.

Είναι χαρακτηριστικό πως κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ παρουσίασε δύο πλάνα. Ένα με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 10 εκ ευρώ και ένα με 15 εκατομμύρια. Και στα δύο, ο Δημήτρης Γόντικας τόνισε πως αποτελεί αναγκαίο κακό η πώληση ποδοσφαιριστών, προκαλώντας την δυσφορία μελών του Δ.Σ και ειδικά του Αντώνη Αντωνιάδη.

Ο «Ψηλός» μάλιστα «έκλεισε» τα μικρόφωνα και είπε: «Δεν γίνεται να πουλήσουμε παίκτες όπως είναι ο Σισέ, ο Λέτο και ο Νίνης. Έχουμε προκριματικά το καλοκαίρι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πως θα περάσουμε αν δεν έχουμε μεγάλους παίκτες;». Ο Δημήτρης Γόντικας τότε απάντησε: «Εγώ δεν μίλησα ποτέ για τα συγκεκριμένα ονόματα. Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Είναι αναγκαίο κακό».

Πηγή: Leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags