Facebook Pixel «Ανεπιθύμητος» ο Κούπερ στον Πειραιά
| 2011-04-12 21:32:00

«Ανεπιθύμητος» ο Κούπερ στον Πειραιά

«Ανεπιθύμητος» ο Κούπερ στον Πειραιά

Έτοιμος να αναλάβει τον Ολυμπιακό αν δεν μείνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, παρουσιάζεται ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο Αργεντινός τεχνικός έχει πάρει από τη διοίκηση το «χρίσμα» του πρώτου υποψηφίου.

Σε περίπτωση, φυσικά, που ο Ισπανός πει το «αντίο». Όμως δεν φαίνεται πως συγκινεί ως προπονητική οντότητα τον κόσμο των ερυθρολεύκων.

Όποιος ρίξει μια ματιά στα διάφορα φόρουμ και γενικότερα στο Ίντερνετ και συνυπολογίσει και τα όσα ακούγονται από τους φίλους των πρωταθλητών σε εκπομπές ανοιχτής επικοινωνίας ραδιοφώνου και τηλεόρασης, αυτό που εισπράττει για τον Αργεντινό είναι μια άρνηση, στην καλύτερη των περιπτώσεων επιφυλακτικότητα.

Δεν θα είμαστε υπερβολικοί αν πούμε ότι ένα ποσοστό άνω του 70% δηλώνει κάθετα αντίθετο με την πρόσληψη του «Έκτορα».
Τον θεωρούν ξεπερασμένο και φιλοσοφίας η οποία δεν ταιριάζει στον Ολυμπιακό. Για να δούμε αν η διοίκηση αφουγκραστεί την άποψη του κόσμου ή θα πράξει αυτό που έχει ήδη αποφασίσει, αν βέβαια φύγει ο Βαλβέρδε...

Eνδεικτικά κάποια σχόλια φίλων του Ολυμπιακού σε διάφορα forum για το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Έκτορ Κούπερ την ομάδα:

ΑΧΙΛΛΕΑΣ
δεν φερνουμε και τον μαντζουρακη καλυτερα? ποιον τον ανθρωπο που κοντεψε να ξαναριξει β εθνικη τον αρη που εχασε αλλα ενα τελικο κυπελλου με κατω τα χερια που δεν ξερει τι σημαινει η λεξη πρωταθλημα και καταφερε να τον διωξουν απο την εθνικη γεωργιας.......μπραβο μεγαλο προπονητη θα φερουμε

ΠΟΛΥΚΩΜΙΚΟΣ
ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ...; ΚΙΚΕ ΦΛΟΡΕΣ Η ΛΕΜΟΝΗΣ.

Peter
Συνηθίζαμε να φέρνουμε τελειωμένους ποδοσφαιριστες....ΤΩΡΑ φέρνουμε και τελειωμένους προπονητές...μην κοιτάτε τον αρη που είναι μικρη ομαδα...ο ολυμπιακος πως θα κανει πρωταθλητισμο με δαύτον?

Helicon1
Ποιος Κουπερ ρεεεεε? Δεν παιρνουμε τον Τεννε που ειναι και φτηνοτερος?

mikelito

Ο Κουπερ ειναι Λουζερ διοτι 1) εχοντας ξοδεψει ΜΥΡΙΑ ΕΠΙ ΜΥΡΙΩΝ απο τον Μορατι, καταφερε να χασει το πρωταθλημα τηντελευταια αγωνιστικη, να μην παρει κανενα τιτλο επι τρια χρονια, και εχοντας τους στα μεσα της τελευταιας του χρονιας 8ους, καταφερνοντας να κανει ενα ολοκληρο Σαν Σιρο να τον βριζει και τον Μορατι να τραβαει τα μαλλια του. . .

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags