Facebook Pixel Ομάδα στο Μαϊαμι ο Μπέκαμ!
| 2014-02-05 20:52:00

Ομάδα στο Μαϊαμι ο Μπέκαμ!

Ομάδα στο Μαϊαμι ο Μπέκαμ!

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο και το απόγευμα της Τετάρτης, φανέρωσε κι επίσημα αυτό που γυρόφερνε τον τελευταίο καιρό στο μυαλό του. Να δημιουργήσει μια δική του ποδοσφαιρική ομάδα στο MLS.

Με αγάπη, πρώτα για το ποδόσφαιρο κι έπειτα για τη χώρα στην οποία έπαιξε μπάλα τα τελευταία έξι χρόνια, προτού περάσει τους τελευταίους μήνες της καριέρας του στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Άγγλος σούπερ σταρ ανακοίνωσε το μεγάλο του όνειρο, που θα γίνει πραγματικότητα!

«Από την αρχή της καριέρα μου στην Αγγλία, μέχρι και αυτή τη στιγμή στο Μαϊάμι, το ταξίδι μου και η καριέρα μου ήταν αποτέλεσμα του πάθους μου για το ποδόσφαιρο. Το Μαϊάμι είναι εκπληκτική πόλη, που αποπνέει αυτό το πάθος με το οποίο μπορεί να προσφέρει στο ποδόσφαιρο και ανυπομονώ να ξεκινήσει η συνεργασία μου με τους αρμόδιους φορείς, τις αρχές του Μαϊάμι και φυσικά, το MLS. Η εμπειρία μου από το ποδόσφαιρο στην Αμερική με τη φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι και οι στιγμές που έζησα, με οδήγησαν στην απόφαση να ασχοληθώ με το MLS και να φτιάξω μια δική μου ομάδα. Το όνειρο, λοιπόν, αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά».

Όσον αφορά στο όνομα του νέου, αμερικανικού συλλόγου, ο «Μπεκς» τόνισε πως ακόμα δεν έχει κατασταλάξει, αλλά έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στον χαρακτήρα που θα θέλει να έχει η ομάδα: «Θέλω να είναι κάτι πολύ προσωπικό. Να ξεκινήσουμε από το μηδέν. Ξέρω ότι το Μαϊάμι αγαπάει το ποδόσφαιρο και μπορούμε να πετύχουμε. Δεν θα ζητήσω ποτέ τα λεφτά του κόσμου, αλλά θέλω ο κόσμος να εκφράζεται μέσα από αυτή την ομάδα».

Όπως ήταν φυσικό, υπάρχουν σκέψεις και για την ανέγερση γηπέδου για την ομάδα του «Μπεκς», με τον ίδιο να δηλώνει: «Θα είναι σε πολύ καλή τοποθεσία μέσα στο Μαϊάμι για να έχουν όλοι τη δυνατότητα να βρίσκονται στις εξέδρες». 

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags