Facebook Pixel Πωλήσεις ή πώληση στον «έναν» του Θανάση
| 2011-04-12 22:39:00

Πωλήσεις ή πώληση στον «έναν» του Θανάση

Πωλήσεις ή πώληση στον «έναν» του Θανάση

Ο Γιάννης Σερέτης σχολιάζει τα του σημερινού ΔΣ του Παναθηναϊκού

Μια τρύπα στο νερό έκαναν σήμερα όσοι από τους μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός «καταδέχθηκαν» να συμμετάσχουν σε μια από τις πιο κρίσιμες συνεδριάσεις για το μέλλον της ομάδας (εξαιρείται από τους απόντες ο ασθενής Παύλος Γιαννακόπουλος).

Το μόνο που ουσιαστικά αποφάσισαν είναι ότι μέχρι τις 6 Μαΐου οφείλουν (θεωρητικά, διότι ουδείς είναι υποχρεωμένος) να δηλώσουν πόσα χρήματα είναι διατεθειμένοι να βάλουν.

Αυτό θα μπορούσε να είχε γίνει και στο προηγούμενο Δ.Σ. για να κερδηθεί χρόνος. Και σήμερα θα μπορούσαν να είχαν ψηφίσει υπέρ των πωλήσεων παικτών, επίσης για να κερδηθεί χρόνος. Δεν συνέβη τίποτα από τα δύο και επειδή, όπως είπε και ο Τζίγκερ, «δεν υπάρχει ποδοσφαιρικό Δ.Ν.Τ.», η ΠΑΕ Παναθηναϊκός οδηγείται στην παρακμή ή σε ένα μέλλον υποθηκευμένο με δάνεια σε τράπεζες.

Εκτός κι αν βρεθεί όντως αυτός ο «ένας» ("φάντασμα" προς το παρόν) στον οποίο κάλεσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος να πουλήσει τις μετοχές του ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Αυτός ο «ένας» αυτή τη στιγμή είναι ο... κανένας. Και αν δεν αλλάξει κάτι εντυπωσιακά στα δεδομένα που διαμορφώνονται (δηλαδή με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να προτίθεται να βάλει το 30% όσων θα βάλουν όλοι οι υπόλοιποι συνολικά, το οποίο είναι άγνωστο!), το μάξιμουμ που ενδέχεται να συγκεντρωθεί είναι ποσό της τάξης των 5 εκατ. ευρώ.

Ο Γόντικας προσπάθησε να μιλήσει με τη γλώσσα της αλήθειας, παρουσίασε όλα τα σενάρια, έκανε σωστά τη δουλειά του ως μάνατζερ, αλλά όταν δεν υπάρχει διάθεση για σκληρές αποφάσεις (λέγεται και «κο - κο - κο») για πωλήσεις και περικοπές, πλάνο δεν μπορεί να κάνει.

Το «όχι στις πωλήσεις» από την πλευρά Μαυροκουκουλάκη είναι ανέξοδο. Εύκολο. Οπως και το «χρεοκοπήσαμε, πτωχεύσαμε» του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Τίποτα παραπάνω από μια απλή διαπίστωση. Χειρότερη η στάση των απόντων Πατέρα, Βγενόπουλου σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή. Η επόμενη ημέρα για τον Παναθηναϊκό έχει δύο δρόμους. Πωλήσεις ή πώληση στον «άγνωστο Χ».

Πηγή: exedra.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags