Facebook Pixel Πλάνα με… παίκτες στα αεροπλάνα!
| 2011-04-12 22:46:00

Πλάνα με… παίκτες στα αεροπλάνα!

Πλάνα με… παίκτες στα αεροπλάνα!

Ο Δημήτρης Γόντικας παρουσίασε στο ΔΣ δύο πλάνα για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Κοινή αφετηρία και των δύο; Οι πωλήσεις παικτών! «Μονόδρομος» είπε και συμφώνησε ο Βαρδινογιάννης.
 

Δυσοίωνο είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από το σημερινό Δ.Σ. Αυτό άλλωστε είπε πρώτος από όλους και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος μίλησε για «ζοφερό μέλλον». Εξίσου απογοητευμένος ήταν όμως στις δηλώσεις του κατά την αποχώρησή του από το ΔΣ και ο Αδαμάντιος Πολέμης, ο οποίος ανέφερε πως δεν έγινε συζήτηση για πώληση συγκεκριμένων παικτών, ωστόσο δεν είπε πως δεν έγινε και καθόλου κουβέντα.

Και πώς να το πει αυτό, όταν ο Δημήτρης Γόντικας λίγο πριν τους είχε παρουσιάσει δύο πλάνα για την επόμενη χρονιά, στα οποία βασικός άξονας ήταν οι πωλήσεις πρωτοκλασάτων παικτών;

Το ένα πλάνο λοιπόν έκανε λόγο για αύξηση 10 εκατομμυρίων ευρώ και το άλλο για 15 εκατ. Και στα δύο όμως, υπήρχε σχετική παράγραφος για πωλήσεις παικτών! Εκεί υπήρξε και η αντίδραση του Αντώνη Αντωνιάδη, ο οποίος τόνισε πως δεν γίνεται να πωληθούν παίκτες όπως οι Σισέ, Νίνης και Λέτο.

Η αντίδραση όμως του Γιάννη Βαρδινογιάννη ήταν άμεση. Μετά το «χρεοκοπήσαμε», στήριξε την πρόταση του Γόντικα: «Οι πωλήσεις είναι μονόδρομος από την στιγμή που δεν μπαίνουν λεφτά».

Άλλωστε, ο Τζίγγερ εκτιμά πως δεν θα μπουν στην ΑΜΚ πάνω από 5 εκατ. ευρώ. Παρόμοια άποψη έχουν βέβαια και οι υπόλοιποι μέτοχοι, οι οποίοι δεν εμφανίζονται αισιόδοξοι και θεωρούν αδύνατο να μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ 15 εκ. ευρώ μέχρι τις πρώτες μέρες του Μαΐου. Το πιο πιθανό είναι να συγκεντρωθούν περίπου 7 εκατομμύρια…

Αν επιβεβαιωθούν πάντως τα παραπάνω και το «τριφύλλι» προχωρήσει σε πωλήσεις παικτών και αρχίσει να αποχαιρετά έναν – έναν όλους τους πρωτοκλασάτους παίκτες, θα πρέπει οι μέτοχοι να είναι προετοιμασμένοι και για τις αντιδράσεις του κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τζίγγερ για όλα: «Η πολυμετοχικότητα απέτυχε. Δεν έχω καμία υποχρέωση»


«Θέλουν στον
Παναθηναϊκό… Χατζηχρήστους»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags