Facebook Pixel Ασταμάτητος ο Εργοτέλης, «φωνάζει» ο Πανσερραϊκός!
| 2010-12-18 20:20:00

Ασταμάτητος ο Εργοτέλης, «φωνάζει» ο Πανσερραϊκός!

Ασταμάτητος ο Εργοτέλης, «φωνάζει» ο Πανσερραϊκός!

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε ο Εργοτέλης, ο οποίος επικράτησε εντός έδρας του Πανσερραϊκού με 2-0 για την 15η αγωνιστική.
 

Οι Κρητικοί, που συμπλήρωσαν τέσσερις αγωνιστικές αήττητοι, ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, ενώ ευτύχησαν να ανοίξουν και το σκορ νωρίς. Συγκεκριμένα, στο 17’ ύστερα από ωραία σέντρα του Ρουμπάκη ο Μπούντιμιρ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0. Το γκολ αυτό… ξύπνησε τα «λιοντάρια», που προσπάθησαν στα επόμενα λεπτά να αντιδράσουν. Στο 31’ μάλιστα πανηγύρισαν το  γκολ του Ντάλε, ωστόσο ο διαιτητής το ακύρωσε, καθώς έδωσε επιθετικό φάουλ στον Δασκαλάκη.

Στην επανάληψη ο Εργοτέλης ήταν και πάλι η ομάδα που ήλεγχε τον ρυθμό του ματς, ενώ στο 64’ οι Κρητικοί θα μπορούσαν να είχαν κάνει και το 2-0, όταν ο Ρομάνο τροφοδότησε τον Μπούντιμιρ που έκανε το ψηλοκρέμαστο πλασέ, όμως η μπάλα πήγε στο αριστερό δοκάρι του Ράντμαν. Τα πράγματα πάντως για τους γηπεδούχους έγιναν ακόμα πιο εύκολα στο 80’, όταν ο Μαβενέ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Εργοτέλης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το αριθμητικό του πλεονέκτημα και στο 85’ με τον Βίσιο διαμόρφωσε το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Διαιτητής: Δ. Κύρκος (Ηπείρου)

 Βοηθοί: Δ. Γούκος (Ηπείρου), Ο. Φώσκολου (Πειραιώς)

 Κίτρινες κάρτες: Βίσιο, Σασιασβίλι, Χαντί - Άλβαρες, Λεοζίνιο, Μαβενέ

 Κόκκινη κάρτα: Μαβενέ (80')

 Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Βίσιο, Ρομάνο (87' Ορφανός), Ζούνιορ, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε (88' Χαντί), Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης (71' Μπέτο), Μπούντιμιρ, Βερπακόβσκις

 Πανσερραϊκός (Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Κάστρο, Γεωργιάδης, Μπέλιτς, Νταλέ, Μαβενέ, Παντελιάδης, Παπάζογλου, Σουμπίνιο, Λεοζίνιο (84' Βοσκόπουλος), Άλβαρες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags