Facebook Pixel Ένας ηγέτης σε κάθε γραμμή για την ΑΕΚ
| 2014-02-07 20:37:00

Ένας ηγέτης σε κάθε γραμμή για την ΑΕΚ

Ένας ηγέτης σε κάθε γραμμή για την ΑΕΚ

Ο Κώστας Κετσετζόγλου απαντάει σε όσους λένε ότι στην Ένωση χαρίστηκαν χρέη και γράφει για τις μεταγραφές που χρειάζονται και θα γίνουν, ανεξαρτήτως ηλικίας και κόστους!

Πήραμε λοιπόν την... Κυριακή. Μέχρι να τελειώσει η αντίστροφη μέτρηση για να φύγουμε από τα χωριά θα έρχονται κάτι τέτοιες καταστάσεις να μας τα θυμίζουν.

Κάτι... κυλικία που θα γίνονταν σουίτες για επίσημους σε γήπεδα σαν της Ραφήνας και κάτι φυσούνες... δημοσιογραφικά θεωρία. Καλή φάση. Τα λέμε και μόνοι μας για να μην μας την λέει κανείς. Το τίμημα της Αναγέννησης αλλά κυρίως το τίμημα για τα εγκλήματα των «δολοφόνων» που έφτασαν την ΑΕΚ σε αυτή την κατάντια. Κι έχεις και κάτι μίκι μάους και κάτι γέρους ξεμωραμένους, που και πριν ξεμωραθούν τις ίδιες ανοησίες έλεγαν, να λένε πως στην ΑΕΚ χαρίστηκαν χρέη. Ας πάνε κι αυτοί στην Γ Εθνική, ας αντιμετωπίσουν οι πρόεδροι και οι διευθύνοντες σύμβουλοι τους ποινές φυλάκισης για εκατομμύρια χρεών και μετά να μιλήσουν για χαρισμένα χρέη. Κυρίως η ομάδα του Ελληνικού δημοσίου ξεπερνάει κάθε όριο προκλητικότητας. Η ίδια και κυρίως τα παπαγαλάκια της.

Για να ξεφύγουμε από όλα αυτά λοιπόν ας μιλήσουμε για μπάλα. Οι πρώτοι εφτά έχουν αποκτηθεί και μαζί με τους εννιά το λιγότερο που θα μείνουν από την φετινή ομάδα φτιάχνουν μια 16αδα. Μια 16αδα που κι έτσι να μείνει θα είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί για να ανέβει ακόμη κι αν συμπληρωθεί με 8 παιδιά της U18. Αυτό όμως δεν αρκεί και βέβαια δεν θα γίνει έτσι. Η ΑΕΚ θα κάνει το λιγότερο άλλες 8 μεταγραφές. Οχι όλες πρώτης γραμμής αφού θα είναι και κάποιες με προοπτική. Κάποιες από αυτές όμως δεν πρέπει να είναι απλά πρώτης γραμμής αλλά και κάτι παραπάνω.

Η ΑΕΚ χρειάζεται παίκτες ηγέτες. Εχει σε όλες τις θέσεις πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές, παίκτες Σούπερ Λιγκ που μπορούν να κάνουν άνετα την διαφορά στην Β Εθνική αλλά χρειάζεται τουλάχιστον έναν ηγέτη σε κάθε γραμμή. Εναν κεντρικό αμυντικό, έναν μέσο και έναν επιθετικό. Ούτως ή άλλως σε κάθε γραμμή χρειάζεται ακόμη ενίσχυση. Σίγουρα θα πάρει δεξί μπακ, πιθανόν να πάρει και αριστερό ή τουλάχιστον κάποιο μπακ που να παίζει και στις δύο πλευρές, σίγουρα θα πάρει άλλο ένα σέντερ μπακ. Ο σέντερ μπακ λοιπόν με δεδομένες και τις ηλικίες των άλλων παιιδών που έχουν αποκτηθεί θα είναι ο ηγέτης της άμυνας. Το σημείο αναφοράς.

Στο κέντρο υπάρχει ήδη πληθώρα. Ο Μάνταλος, ο Φαγέ, ο Κορδέρο, ο Ανάκογλου... Εκεί θα αποκτηθεί σίγουρα ένας ακόμη παίκτης που θα είναι το σημείο αναφοράς σε αυτό τον χώρο. Ανεξάρτητα αν θα είναι ένα αμυντικό χαφ τύπου Ιγκλέσιας π.χ ή ένα δεκάρι. Θα είναι όμως ένας ηγέτης.

Το ίδιο και στην επίθεση. Υπάρχουν ο Πλατέλλας και ο Μπρέσεβιτς που έχουν ξεχωρίσει φέτος, έχει κλείσει ο Αραβίδης και θα αποκτηθούν τουλάχιστον άλλοι δύο επιθετικοι. Επίσης ο ένας από αυτούς θα είναι ο ηγέτης της επίθεσης και ο άνθρωπος από τον οποίο θα περιμένει η ομάδα να καθαρίσει ακόμη και στην πιο δύσκολη στιγμή. Τρεις ηγέτες. Ενας σε κάθε θέση. Η ΑΕΚ δεν θα βιαστεί για αυτούς. Θα εξαντλήσει τα περιθώρια για να κάνει τις καλύτερες επιλογές. Από Ελλάδα ή εξωτερικό ανεξάρτητα από ηλικια και κόστος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags