Facebook Pixel Αυτός ο δανεικός επιστρέφει σίγουρα στο Λιμάνι!
| 2014-02-09 11:15:00

Αυτός ο δανεικός επιστρέφει σίγουρα στο Λιμάνι!

Αυτός ο δανεικός επιστρέφει σίγουρα στο Λιμάνι!

Ποιος από τους πολλούς δανεικούς του Ολυμπιακού έχει ξεχωρίσει με τις τελευταίες εμφανίσεις του; Τι λένε στον Πειραιά και τι θα γίνει το καλοκαίρι; Διαβάστε στον sportdog!

Ο Ολυμπιακός «τρέχει» με αμείωτους ρυθμούς το σκάουτινκ ενόψει του καλοκαιριού και φυσικά δεν κοιτάει μόνο για παίκτες που θα φέρει, αλλά τσεκάρει σχεδόν καθημερινά τους δικούς του ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες ως δανεικοί.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος φαίνεται πως έχει βρει και πάλι τον καλό του εαυτό στην Κύπρο, όπου πήγε για το δεύτερο της σεζόν. Ένας βασικός λόγος που στον Ολυμπιακό όχι απλώς ενέκριναν αλλά... ευλόγησαν κιόλας τη μετακίνηση του στον ΑΠΟΕΛ ήταν ο Γιώργος Δώνης!

Οι "ερυθρόλευκοι", όπως γράφει η στήλη «sportdog penalty», αναγνωρίζουν πως άλλαξε και ουσιαστικά βελτίωσε θεαματικά τον Μήτρογλου στον Ατρόμητο και για αυτό του εμπιστεύτηκαν και τον Αργεντινό μέσο...

Με τον Ντε Βινσέντι στην 11άδα ο ΑΠΟΕΛ του Δώνη μετράει 4 νίκες σε 4 ματς, μάλιστα με 3 δικά του γκολ. Τα... σπάει δηλαδή ο 25χρονος άσος που κάνει την διαφορά στη νέα του ομάδα.

Για αυτό και στον Ολυμπιακό δεν τον έχουν ξεγράψει και παρακολουθούν στενά την πορεία του. Ποντάρουν πολλά στην δουλειά του Δώνη και περιμένουν πρόοδο ανάλογη με αυτή του Μήτρογλου, ώστε το καλοκαίρι ο Ντε Βιντσέντι να γυρίσει στο Λιμάνι και να είναι έτοιμος να παίξει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags