Facebook Pixel Έφεση και "κόντρα" ΕΠΟ - Μαρινάκη!
| 2011-01-03 22:40:00

Έφεση και "κόντρα" ΕΠΟ - Μαρινάκη!

Έφεση και "κόντρα" ΕΠΟ - Μαρινάκη!

Νέα «κόντρα» φαίνεται να προκύπτει ανάμεσα στην ΕΠΟ και τον Ολυμπιακό, μετά την απόφαση της Ομοσπονδίας να καταθέσει ένσταση για την αθώωση του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και την είσοδό του στα αποδυτήρια των διαιτητών.

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής «ποδοσφαιρικός εισαγγελέας» κ. Εμμανουήλ Αντωνακάκης, έκανε έφεση κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, με την οποία ο κ. Μαρινάκης είχε αθωωθεί για τα όσα κατηγορείτο ότι διέπραξε με την είσοδό του στα αποδυτήρια των διαιτητών, μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Θυμίζω ότι ο ίδιος ο διαιτητής του ντέρμπι, ο Τάσος Κάκος, δεν είχε γράψει τίποτα στο επιβαρυντικό στο φύλλο αγώνα περί της επίσκεψης Μαρινάκη, αλλά ούτε και ο παρατηρητής ή άλλος παράγων του αγώνα είχε σημειώσει ή καταγγείλει κάτι. Ακόμη, ότι τον κ. Μαρινάκη κατά την επίσκεψή του στα αποδυτήρια του Κάκου συνόδευαν δύο αρμόδιοι της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Κανένας απ’ αυτούς δεν είπε ή κατήγγειλε το παραμικρό, αλλά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε κληθεί σε απολογία βάση ενός δημοσιεύματος οπαδικής εφημερίδας του Παναθηναϊκού, όπου προβάλλονταν ο ισχυρισμός ότι έβρισε και απείλησε τον διαιτητή!

Ο κ. Αντωνακάκης κατέθεσε την έφεσή του στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ στις 28 Δεκεμβρίου και η δίκη ορίστηκε για τις 19 Ιανουαρίου, ημέρα πού ο Ολυμπιακός, ως γνωστόν, θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου.

Πηγή: Katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags