Facebook Pixel Συμφωνία της ΑΕΚ με το Δήμο Γαλατσίου για τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις
| 2014-02-11 22:16:00

Συμφωνία της ΑΕΚ με το Δήμο Γαλατσίου για τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις

Συμφωνία της ΑΕΚ με το Δήμο Γαλατσίου για τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προχώρησε πριν από λίγο ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Κωνσταντίνος Κοτσάτος, στην κοπή της πίτας της Ανδρικής ομάδας Βόλεϊ. 

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του σωματείου γνωστοποίησε ότι επετεύχθη συμφωνία με τον Δήμο Γαλατσίου για την παραχώρηση των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στην Ένωση, κάτι που ήδη ανακοίνωσε ο Δήμαρχος της περιοχής στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό βήμα για την ολοκλήρωση αυτής της πολύ σημαντικής συμφωνίας για την ΑΕΚ, η οποία υπάρχει αισιοδοξία ότι θα ολοκληρωθεί στις επαφές που θα γίνουν άμεσα με τα Ολυμπιακά Ακίνητα (έχουν ήδη γίνει αρκετές συζητήσεις).

Το πλαίσιο της συμφωνίας που προωθείται, προβλέπει την παραχώρηση της χρήσης των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στο Γαλάτσι στην ΑΕΚ για τα επόμενα 50 χρόνια. Βάσει του αρχικού προγραμματισμού που έχει γίνει, στην Ένωση υπάρχει αισιοδοξία ότι μέσα σε τρεις μήνες από την οριστικοποίηση της συμφωνίας είναι εφικτό να έχουν ολοκληρωθεί πλήρως τα έργα συντήρησης που απαιτούνται για την κεντρική σάλα (το μεγάλο κλειστό), ενώ σε βάθος διετίας στόχος είναι να έχουν καταστεί λειτουργικοί και όλοι οι υποστηρικτικοί χώροι.

Σκοπός της ΑΕΚ είναι να στεγάσει στο Γαλάτσι όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής (και οι Ακαδημίες τους), ενώ στις συζητήσεις που έχουν γίνει έχει μπει στο πλάνο και η κατασκευή ενός ακόμη κλειστού στον ίδιο χώρο, χωρητικότητας 1.500 θέσεων, για τους αγώνες των τμημάτων υποδομής, αλλά και για κάποια παιχνίδια των «μεγάλων» τμημάτων που θεωρούνται χαμηλού ενδιαφέροντος (τόσο για λόγους οικονομίας, όσο και για να «φτιάχνεται» πιο καυτή έδρα).

Το συγκεκριμένο σχέδιο ο Κοτσάτος και η νέα διοίκηση το «παλεύουν» εδώ και πολύ καιρό και πιστεύεται πλέον ότι έπειτα από τη συμφωνία με τον Δήμο Γαλατσίου, είναι θέμα χρόνου να πάρει σάρκα και οστά...

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags