Facebook Pixel Γύρισε ο Βούκιτς!
| 2014-02-14 19:18:00

Γύρισε ο Βούκιτς!

Γύρισε ο Βούκιτς!

Ευχάριστα νέα στον ΠΑΟΚ με τον Βούκιτς που επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων, σε αντίθεση με τους Μάρτενς και Βίτορ που έκαναν ατομικό και θεραπεία.

Αναλυτικά: σ

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία. Στα καλά νέα της ημέρας η επιστροφή του Ζβόνιμιρ Βούκιτς στις προπονήσεις και έτσι στο ιατρικό δελτίο παραμένουν μόνο οι Μάρτενς και Βίτορ, που ακολούθησαν σήμερα ατομικό πρόγραμμα και πρόγραμμα θεραπείας.

Η προπόνηση για όσους δεν αγωνίστηκαν χθες είχε ασκήσεις διατήρησης της φυσικής κατάστασης με μπάλα και κυρίως με ασκήσεις κατοχής της μπάλας και διπλό στο μισό γήπεδο. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, με χαλαρό τρέξιμο στο γήπεδο, ασκήσεις στο γυμναστήριο, μασάζ και υδροθεραπείες.

Δεδομένου του πολύ δύσκολου προγράμματος, οι προπονήσεις έχουν μειωθεί σε διάρκεια, ενώ και η έντασή τους έχει προσαρμοστεί. Αύριο η ομάδα θα προπονηθεί στη 1 στη Νέα Μεσημβρία και στη συνέχεια ο Χουμπ Στέφενς θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Τρίπολη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags