Facebook Pixel Μπερναμπέου, Γουέμπλεϊ και παράδοξα Ch. League!
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-13 17:41:00

Μπερναμπέου, Γουέμπλεϊ και παράδοξα Ch. League!

Μπερναμπέου, Γουέμπλεϊ και παράδοξα Ch. League!

Μερικές φορές συμβαίνουν και κάποια ποδοσφαιρικά παράξενα, αν μπορούμε να τα πούμε έτσι. Και το λέμε αυτό διότι είμαστε σε ένα διήμερο Champions League, άρα το ενδιαφέρον πέφτει εκεί σε όλο τον κόσμο.

Πέρυσι, λοιπόν, ο τελικός του Champions League έγινε στο Μπερναμπέου. Από την αρχή της διοργάνωσης όλοι έλεγαν ότι η Μπαρτσελόνα ήταν σίγουρη, ενώ κάποιοι ήλπιζαν και σε μονομαχία ή, αν θέλετε, γιγαντομαχία με τη Ρεάλ.

Τελικά ο μόνος που πάτησε Μπερναμπέου ήταν ο Μουρίνιο με την Ίντερ, αποκλείοντας στα ημιτελικά την Μπάρτσα. Έτσι ο τελικός δεν είχε ισπανική εκπροσώπηση.

Φέτος το Champions League θα κλείσει με την απονομή του τροπαίου στο Γουέμπλεϊ. Και για πρώτη φορά στην κλήρωση των ομίλων μπήκαν τρεις ομάδες από το Λονδίνο. Η Άρσεναλ, η Τσέλσι και η Τότεναμ. Κάποιοι βιάστηκαν να μιλήσουν για εκπροσώπηση στον τελικό, αλλά και πάλι πέφτουν έξω, αφού αν πάει κάποια αγγλική ομάδα στο Γουέμπλεϊ, αυτή θα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Να σημειωθεί, μάλιστα, πως ούτε η Τσέλσι, ούτε η Άρσεναλ, ούτε η Τότεναμ έχουν κατακτήσει Champions League. Το Λονδίνο, δηλαδή, δεν έχει πάρει ποτέ την βαρύτερη ευρωπαϊκή κούπα!

Η Άρσεναλ, λοιπόν, έμεινε έξω νωρίτερα, η Τσέλσι χθες και απόψε λογικά θα αποχαιρετήσει τον θεσμό και η άλλη λονδρέζα, η Τότεναμ. Κι έτσι θα δούμε ημιτελικό Μπάρτσα - Ρεάλ, με σίγουρη την ισπανική εκπροσώπηση (που δεν υπήρχε πέρυσι στον τελικό επί ισπανικού εδάφους), αυτή τη φορά στο Λονδίνο. Εκτός, όπως είπαμε και πριν, κι αν συμβεί κάποιο θαύμα και η Τότεναμ κάνει σήμερα το παιχνίδι της ιστορίας της.

Μερικές φορές έρχονται τα πάνω - κάτω στο ποδόσφαιρο με κάτι τέτοια… παράδοξα, που δίνουν χρώμα κι ενδιαφέρον στην μπάλα. Το απρόοπτο, άλλωστε, συμβαδίζει με το ποδόσφαιρο και γι’ αυτό είναι το πιο απρόβλεπτο και το πιο γοητευτικό…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags